INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Florentino Perez a fost reales preşedinte la Real Madrid

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 16:02

Florentino Perez, 66 de ani, a fost reales preşedinte al lui Real Madrid, în urma unei şedinţe, azi dimineaţă, la care a participat staff-ul electoral al grupării blanco.

În realitate, fostul şi viitorul conducătorul al "galacticilor" n-a avut nici un rival, întrucît nimeni altcineva nu şi-a depus candidatura pînă ieri, la miezul nopţii. Astfel că, automat, Perez a fost reales preşedinte, lucru confirmat şi de oficialii madrileni.

"Conform articolului 40, paragraful E, secţiunea 2 din statutul clubului, Florentino Perez a fost numit preşedinte al lui Real Madrid", a fost anunţul, sec, prezentat şi pe site-ul ibericilor. Don Florentino a preluat conducerea grupării, prima dată, în 2000, cu el începînd "era galactică", şi în afara a 3 ani în care şef a fost Ramon Calderon, fostul "frate de sînge" al lui Gigi Becali, el a condus Real de atunci.

Ceremonia oficială a investiturii lui Perez va fi ţinută marţi, la ora 14:00, ora României, în Royal Box, pe arena Santiago Bernabeu. Conducătorul spaniolilor a promis că va face transferuri costisitoare şi de răsunet în această vară. Deja l-a numit pe Zinedine Zidane responsabil cu tranzacţiile de fotbalişti, iar principalele ţinte sînt, în acest moment, Gareth Bale şi Luis Suarez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
logan4clase
logan4clase  •  02 Iunie 2013, 16:49

de ce nu pune si semnele ?

logan4clase
logan4clase  •  02 Iunie 2013, 16:49

Citat:

logan4clase
logan4clase  •  02 Iunie 2013, 16:49

Citat:

Vezi toate comentariile (3)
Comentează