SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Indiana Pacers refuză să moară şi vrea finala NBA! Miami Heat în mare pericol în meciul decisiv

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 20:29

Finala Conferinţei de Est a ajuns să aibă o desfăşurare dramatică. Este 3-3 şi meciul decisiv va fi marţi dimineaţă la Miami! Heat nu are motive de ce să se considere favorită, mai ales că Indiana a dovedit, în cîteva rînduri, în duelul direct că nu se teme absolut deloc de actuala campioană NBA.

Pacers a reuşit să cîştige meciul şase, de acasă, scor 91-77. Indiana trebuia să cîştige, întrucît eşecul ar fi însemnat eliminarea din finală, dar şi-a conservat avantajul parchetului propriu. Inspiraţia sub panou, lipsa precipitării, au adus victoria gazdelor. Iar specialiştii spun că a contat şi absenţa lui Chris Andersen, noul Dennis Rodman din NBA. Roy Hibbert, 24 de puncte şi 11 recuperări, a fost "rege" sub panou, cu toate că adversarul, LeBron James, şi-a trecut mai multe puncte în cont, 29 de puncte, 7 recuperări şi 6 pase decisive.

Paul George a avut şi el 28 de puncte. Wade şi Bosh au avut probleme mari în joc, par a avea probleme fizice. Iar Heat speră să nu-şi înlăcrimeze proprii fani şi să joace finala NBA cu San Antonio Spurs, care e deja calificată în ultimul act de la începutul săptămînii.
Heat ar fi la a treia finală NBA la rînd, pe cînd Pacers n-a mai ajuns în această situaţie din 2000, cînd a pierdut cu Los Angeles Lakers.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ndaniel
ndaniel  •  03 Iunie 2013, 05:27

Meciul 7, va fi un meci ff intens. Desi Miami are avantajul terenului propiu, Pacers au pierdut in ultima sec. primul meci si au castigat meciul doi din Miami. Sper ca Pacers sa castige. Jucatorii de la Miami, parca ar fi fotbalisti: se tavalesc la fiecare atingere.

streetfighter6
streetfighter6  •  03 Iunie 2013, 00:07

frumos meciul ! vreau sa se califice indiana, dar e greu pt ca ultimul meci se joaca acasa la miami, iar lebron e decisiv. abia astept sa vad meciulde luni (marti dimineata in romania). mi-a placut george de la indiana, f bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează