FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

Refuzat la Cluj, iubit la Ploieşti » Căpitanul Petrolului din finala Cupei României n-a fost păstrat în lotul lui U Cluj

Mustivar, cotat acum la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt.de, a costat Petrolul 65.000 de euro, plătiți impresarilor
Mustivar, cotat acum la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt.de, a costat Petrolul 65.000 de euro, plătiți impresarilor

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 22:00

Mijlocaşul de 23 de ani e primul căpitan străin din istoria de 89 de ani a ploieştenilor: Ionuţ Badea nu l-a considerat valoros, iar închizătorul a intrat în galeria eroilor la Petrolul!

Sony Mustivar a fost căpitanul Petrolului în finala Cupei, în lipsa lui Marinescu, şi a ridicat primul trofeul. Închizătorul a contribuit şi cu assist la reuşita lui Bokila. "E sufletul echipei!", a comentat colegul Boudjemaa. Dar începutul n-a fost tocmai roz pentru francezul venit la începutul lui 2012 în România.

"A fost refuzat de Ionuţ Badea la U Cluj. Fără prea multe detalii. Cei de la Petrolul s-au ferit să-l ia, fie şi în probe, dar în cantonamentul de iarnă i-a uluit", povestesc prietenii fotbalistului. Mustivar evoluase pînă atunci în liga a doua şi a treia din Franţa, pentru Bastia şi Orleans, şi a învăţat, singur, limba română, în doar trei luni. "E un tip pozitiv, ştie să ţină vestiarul unit, şi străinii, şi românii, laolaltă", îl recomandă atît Geraldo Alves, cît şi Gicu Grozav.

"Prinţul" se întoarce, Manasse spre Nottingham
Adrian Cristea e primul transfer al "găzarilor" în acest mercato, mijlocaşul revenind după împrumutul la Standard Liege. "Habar n-am de ce nu mi s-au dat şanse să evoluez în Belgia. N-am păcălit antrenamentele!", a comentat fotbalistul care a asistat la finala Cupei din tribunele Arenei Naţionale.

La capitolul plecări, potrivit DigiSport, cel mai probabil stoperul Manasse Enza-Yamissi va ajunge la Notthingham Forest, echipa de ligă secundă engleză avîndu-l pe listă şi pe fratele africanulu, Eloge, actualmente la Troyes.

4 este locul ocupat de Mustivar în "Superlativele campionatului", conform GSP, după Bourceanu, Pintilii şi Mureşan

"La Bastia erau suporteri terifianţi pentru adversari. Aşa sînt şi fanii Petrolului, fabuloşi! Sînt sincer îndrăgostit de Petrolul" (Sony Mustivar, mijlocaş Petrolul)

"Mustivar a fost monitorizat doi ani de Manchester United, a fost foarte greu să-l convingem să vină la noi" (Vivi Răchită, fost manager Petrolul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
kmikaz
kmikaz  •  06 Iunie 2013, 09:41

sper ca "printul" sa-si gaseasca o alta echipa unde sa joace ,nu la Petrolul.

ph81luc
ph81luc  •  03 Iunie 2013, 18:13

Sa nu uitam ca-s impresari pe la noi care n-au vazut valoare in Cristiano Ronaldo. Dar, nah, ce sa le ceri? Bine pentru noi ca Badea a fost un chior.

agb87
agb87  •  03 Iunie 2013, 16:34

kill them all, Sony!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close