SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Dedicaţii cu şampanie » CSU Ploieşti a sărbătorit toată noaptea cel de-al 9-lea titlu de campioană

Virgil Stănescu sărbătoreşte titlul de campion alături de Ionuţ Georgescu, preşedintele CSU Ploiesti
Virgil Stănescu sărbătoreşte titlul de campion alături de Ionuţ Georgescu, preşedintele CSU Ploiesti

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 20:02

La petrecerea ploieştenilor a participat şi fostul antrenor al Asesoftului, Mladen Jojic, în prezent tehnicianul Stelei, care i-a făcut marcaj strîns jucătorului Virgil Stănescu, viitorul manager al "militarilor".

Mai greu decît în sezoanele trecute, CSU Ploieşti a cucerit luni seară cel de-al 9-lea trofeu de campioană naţională. Echipa lui Vladimir Arnautovic s-a impus pentru a 4-a oară în finala Ligii Naţionale în faţa BCM Mureş Tg. Mureş cu scorul de 83-76 (4-2 la general).

După ce s-au bucurat pe teren alături de suporteri, ploieştenii au mutat petrecerea la un restaurant din centrul oraşului. Burlacu şi colegii au fost cei care au dat tonul de începere. Şampania a început să curgă pe ritmuri sîrbeşti, maeştrii ringului fiind sîrbul Alexandar Vlahovic şi lituanianul Ivar Timermanis, care au făcut dedicaţii conducătorilor echipei.

Pentru unul dintre campioni, performanţa realizată luni seara a fost una mai specială. Veteranul Asesoftului, Virgil Stănescu, şi-a făcut cel mai frumos cadou la sfîrşit de carieră. Pivotul de 36 de ani a devenit pentru prima dată campion. Şi asta la o zi după ce echipa pe care o manageriază, Steaua Bucureşti, a reuşit să promoveze în primul eşalon valoric!

"De acum înainte mă voi implica total la Steaua. Nu ştiu ce va urma încă, dacă vom reuşi să realizăm transferurile pe care ni le dorim, dar, cu siguranţă, ne dorim să facem performanţă. Nu exclud posibilitatea de a mai evolua încă un an în tricoul Stelei. Vom vedea ce va fi", a declarat Stănescu. Acesta i-a avut alături la petrecere pe Mladen Jojic, fostul antrenor al Ploieştiului, în prezent antrenor la Steaua, şi secundul acestuia, Stojadin Markovic.

"Baschetul românesc a început să crească valoric puţin cîte puţin. Primele echipe au terminat la egalitate de puncte, iar diferenţa dintre acestea şi restul nu mai este atît de mare" (Virgil Stănescu)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
danrusu
danrusu  •  05 Iunie 2013, 18:54
Postat de morarroion pe 05 Iunie 2013, 08:58

Ce frustrat esti!asesoft e cu mult peste voi,penibililor!lupii va da voua la mooooooooeeeeee!!!!Comentariul tău...

esti la fel de prost ca si echipa pe care o sustii....in fata prostiei tale nici nu mai am ce comenta.....!!!

bobbysiany
bobbysiany  •  05 Iunie 2013, 10:41
Postat de bog_1 pe 05 Iunie 2013, 09:52

Felicitari baietilor pentru acest titlu. Din pacate insa echipa este foarte slaba si pe plan international daca nu facem achizitii vom pierde iar toate meciurile din Europa, ceea ce este rusinos in opinia mea. Campionatul national este foarte slab, sint putine echipe puternice. O remarca ar mai fi de facut: Virgil Stanescu nu avea ce sa caute in aceasta echipa ! Trebuia sa joace la Steaua, acolo unde este actionar, dar probabil ca a finantat Steaua cu banii castigati la Asesoft ! Aveam pretentia de la Sebi Ghita si de la Iacobescu sa nu aduca asemenea oameni in sinul echipei noastre de suflet. Hai Asesoft !

chiar daca dpdv al aportului ViSta a fost mult sub ceea ce trebuie, sub aspect tactic a fost vital in aceste 6 meciuri, fara 3 pivoti puternici nu aveam nicio sansa, trebuia sa valorificam un atu, altceva nu aveam, 3 puncte nu, conducator de joc destul de subtire...

bobbysiany
bobbysiany  •  05 Iunie 2013, 10:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asteptam exemple concrete. pana atunci sunt vorbe aruncate in vant, doar pentru ca asa e la moda. nu aveti demnitate deloc, am vazut pe FB cum ati dat vina chiar si pe comentatori. asa ceva...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close