INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Real? Pensie? An sabatic! » Jupp Heynckes urmează modelul Guardiola!

Heynckes și trofeele sale: Champions League, Supercupa, titlul și Cupa Germaniei
Heynckes și trofeele sale: Champions League, Supercupa, titlul și Cupa Germaniei

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 20:49

Artizanul ”triplei” lui Bayern, 68 de ani, se simte stors de puteri şi a decis să-şi ia un concediu prelungit. Dar la fotbal nu renunţă!

Surpriză, ieri, la conferinţa de presă a antrenorului Jupp Heynckes. De bine ce toată lumea îl vedea fie la pensie, fie pe banca Realului, tehnicianul în vîrstă de 68 de ani a anunţat că "tripla" cu Bayern, campionat-Cupă-Ligă, l-a stors de puteri şi îşi ia un an sabatic. Exact ca succesorul său, Pep Guardiola, la despărţirea de Barcelona, vara trecută.

"După finala pierdută cu Chelsea, în 2012, n-am avut concediu. Iar acest sezon a fost extrem de stresant. M-a costat enorm de multă energie şi consider că merit o vacanţă mai lungă", a punctat Heynckes, care a făcut aluzie şi la Real: "M-au căutat multe cluburi cu bani, inclusiv unul cu blazon. Dar nu mă interesează".

Nici un cuvînt însă despre o eventuală retragere din fotbal, ceea ce l-a îndemnat pe directorul executiv al bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, să-şi reînoiască oferta: "Jupp are porţile deschise la Bayern. Cînd îi va reveni pofta de muncă, îl vrem alături de noi, într-o funcţie la club".

Mariaj cu repetiţie
Chelsea a confirmat ieri angajarea lui Jose Mourinho pînă-n 2017, iar portughezul întors după 6 ani a punctat: "Sîntem gata să ne căsătorim şi să fim fericiţi din nou". Un fan şi l-a imprimat pe Jose pe tricou, stînd pe un tron (foto). Deasupra, textul: "Cine o detronează pe Man. United? Eu".

Vecin cu Lippi
După ce l-a dat afară pe Walter Zenga de la Al Nasr, Sven Goran Eriksson a părăsit şi el clubul. Suedezul s-a înţeles cu Guangzhou R&F, rivala locală a celor de la Evergrande, antrenată de Marcello Lippi. El va avea la chinezi un salariu de 2,4 milioane de euro anual.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  08 Iunie 2013, 12:48

B de la Barcelona.

bazileon
bazileon  •  08 Iunie 2013, 12:48

Pep nu reuseste! Desi sunt fan B si tin la el.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  05 Iunie 2013, 01:11

Mai bine o pauza de un an,iar daca cumva Pep nu reuseste,se va reintoarce la Bayern.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează