INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Dani Alves se aşteaptă la critici dure după eşecul cu Real Madrid: "În fotbal, dacă învingi, eşti mare, dacă nu, eşti un rahat!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 04:44

Dani Alves, care a avut o prestaţie de slabă în finala Cupei Regelui, ambele acţiuni de gol ale madrilenilor plecînd de la greşelile lui, se aşteaptă la un val de critici. Fundaşul brazilian are şi un mesaj pentru suporterii Barcelonei.

"În fotbal, dacă învingi, eşti mare, dacă nu, eşti un rahat. Acum vor urma doar critici şi trebuie să ne aşezăm în prima linie, să primim loviturile, iar eu nu mă voi ascunde. Asta mi-e firea, ăsta e fotbalul. Am un mesaj pentru fani: aveţi mare grijă de clubul ăsta, pentru că e un club extraordinar. Noi vom apăra culorile cu multă dragoste, pînă la final"


Andres Iniesta: "Ne doare foarte mult acest eşec, e un trofeu pierdut. Realul a profitat 200% de ocaziile avute".
Întrebat dacă crede că acesta e finalul unei ere pentru barcelona, mijlocaşul a spus: "În fotbal sînt momente şi momente. Noi am eşuat de două ori într-o săptămînă, în două competiţii, e un moment dificil, dar nu avem nimic să ne reproşăm. Detaliile contează, iar ei au ştiut să profite de ocaziile avute. Sînt letali pe contraatac".

 

Real Madrid s-a impus, scor 2-1, în faţa Barcelonei, adjudecîndu-şi Cupa Regelui Spaniei. Golurile madrilenilor au fost marcate de Di Maria ('11) şi Bale ('85). Pentru catalani a marcat Bartra ('68).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bumix
bumix  •  17 Aprilie 2014, 14:02

a fost cel mai prost de pe teren .nu inteleg ce-i cu el ,a gresit la ambele goluri .nu a putut centra nimic de pe dreapta .e foarte greu sa bati realul cu partea dreapta zob

gotal
gotal  •  17 Aprilie 2014, 13:24

"am eşuat de două ori într-o săptămînă." Nuuu. Uitucule. Ati esuat de 3 ori intr-o saptamana. CL, campionat si cupa. "200%" deci dintr-o singura faza Real a marcat de 2 ori?! Aici nu e Sparta, nu e baschet, ci aici e fotbal. 1 faza cu gol=1 gol. Recomand intregii echipe Barcei sa vada meciul in reluare. Poate asa vad si ei ce a vazut o lume intreaga. Barca cu o posesie fabuloasa, fara ninic concret realizat.

daniaania
daniaania  •  17 Aprilie 2014, 13:15

Echipa trece prin criza de personalitate...nu se regasesc in joc,poate ar trebui revigorata sezonul viitor.Poate si antrenor nou...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează