FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Gabi Balint: ”La Bistriţa m-am lansat în fotbal, dar vreau CS Universitatea la 6 puncte de Gloria”

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 16:37

CS Universitatea Craiova vede meciul cu Gloria Bistriţa, de sîmbătă, ca pe o finală. Pe care Gabi Balint riscă să o joace fără doi fotbalişti importanţi, mijlocaşul ofensiv Varga şi închizătorul belgian Vandelanoitte, incerţi din cauza unor accidentări. Oltenii au reuşit să scoată doar un punct din 6 cu formaţia ardeleană în sezonul regulat.

"Gloria joacă pentru ea, nu pentru Tîrgu Mureş"
"Am plecat cu dreptul în play-off, 4-1 cu FC Olt, cu un fotbal bun, ceea ce ne dă încredere. Aşteptăm şi sîmbătă un succes, ca să ne ducem la 6 puncte distanţă de Gloria. La Bistriţa m-am lansat în fotbal, am un sentiment aparte, dar, în afara unui salut cu oamenii din conducerea clubului, nu va fi altceva special", a comentat antrenor Gabi Balint.

Tehnicianul este de părere că ardelenii joacă pentru ei, exclusiv: "Nu se pune problema ca Bistriţa să joace pentru Tîrgu Mureş. Pentru că are şansa ei să promoveze. Este o echipă bine organizată, cu execuţii bune la fazele fixe. Au probleme financiare, de aceea sunt convins că vor în prima ligă pentru că ar veni banii din drepturi TV".

"Jos pălăria în faţa jucătorilor!"
Despre modul cum se pregătesc jucătorii săi, Balint a declarat: "Nu le-am cerut ceva fantezist, doar să fie disciplinaţi, să respecte planul tactic. Şi nu m-au dezamăgit. În ceea ce priveşte dorinţa lor, jos pălăria! Nu am ce să le reproşez". Cît despre promovarea în prima divizie, Balint a spus: "Avem actele în regulă. Preocuparea noastră este să cîştigăm meciurile care urmează, să fim atunci cînd se trage linie pe unul dintre primele două locuri. Sîntem afiliaţi provizoriu, iar Adunarea Generală trebuie să o valideze, să o oficializeze. Va lua la cunoştinţă decizia Comitetului Executiv".

"Vreau să devenim din nou o putere în fotbalul românesc. Sîntem pe un trend ascendent, sperăm să învingem Bistriţa. Ne dorim un joc agreabil şi să aducem bucurie fanilor"
Nicolae Tilihoi, director sportiv CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
stefy29
stefy29  •  24 Aprilie 2014, 22:56
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Aprilie 2014, 21:53

Stefi29 ...iti mananci tu ciucurelu de nebun daca vom fi cateva mii cu Bistrita ?

Problema voastra nu este venitul oamenilor la stadion, ca oricum o sa va uitati lung dupa puhoiul ce venea la un meci de-al Craiovei, ci dreptul de a juca in Liga I, care se pare ca e doar un vis. Pai ce credeati ca nenicu Burleanu incalca legea precum sanducu , tatucul vostru?

stefy29
stefy29  •  24 Aprilie 2014, 22:51
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Aprilie 2014, 21:53

Stefi29 ...iti mananci tu ciucurelu de nebun daca vom fi cateva mii cu Bistrita ?

Da mai pupazel , o sa fiti vreo n-spe mii de sustinatori frenetici. Stadionul o sa fie arhiplin. Pentru csu mogosoaia 2013 sustinatorii fac orice sa prinda un loc pe stadion. Si sa nu uit ciucurelul ti-l las tie sa nu rumegi in gol.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Aprilie 2014, 21:53

Stefi29 ...iti mananci tu ciucurelu de nebun daca vom fi cateva mii cu Bistrita ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează