INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PLANURI

Decizie importantă anunţată de Vladimir Putin pentru CM 2018: "N-aţi mai văzut niciodată aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 19:25

Impresionat de spectacolul Campionatului Mondial din Brazilia, Vladimir Putin promite o competiţie de neegalat peste 4 ani.
Preşedintele Rusiei a anunţat şi o decizie importantă: cei care vor ajunge pe teritoriul ţării sale în perioada Mondialului nu vor avea nevoie de viză.

"Vrem ca şi fanii care vizitează Rusia în timpul competiţiei, dar şi cu puţin înaintea competiţiei, să nu aibă nevoie de viză.

Vom organiza un Campionat Mondial aşa cum n-a mai fost niciodată! Vom face tot posibilul să oferim lumii o competiţie fotbalistică de neuitat şi să arătăm ospitalitatea de care ruşii pot da dovadă", a declarat Putin, potrivit Newsweek.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
luciano86
luciano86  •  12 Iulie 2014, 12:35

Putin ftw!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Iulie 2014, 09:40
Postat de ervfr pe 12 Iulie 2014, 07:22

Imi pare rau domnule Putin, dar trebuie sa spun, ca dupa ce am vazut lacunele in organizarea JO de iarna, ma tem sa mai am incredere in asigurarile dumneavoastra verbale. Am fost in Rusia si, intr-adevar e frumos, dar oamenii sunt delesatori. Eu sper ca Romania sa fie printre tarile participante:)

Sunt *delasatori* pentru ca asa i-a invatat sistemul comunist.Sa nu faca nimic ,sa nu se implice ca se supara seful ,sau sefii ,care habar n-au de lumea asta .. Si atunci ,tactica strutului.Decat sa iasa prost ,mai bine nu fac nimic..

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Iulie 2014, 09:38

mai bine vezi-ti de comportamentul de bandit si terorist! Tuturor dictatorilor moderni le-u placut fotbalul.Investeau in fotbal si-si bateau joc de propriile popoare. Nu stiu cum de se tot programeaza evenimente sportive prin locuri nesigure.Toata America de Sud e intr-o continua criza ,morala ,financiara ,de coruptie si investesc bani in fotbal.Zeci de milioane de sud-americani de prin Costa Rica ,Uruguay,,Argentina ,Mexic sunt nemultumiti la ei acasa ,ar vrea sa emigreze ,iar *sefii*lor baga bani in fotbal. Asta mai lipseste ,Rusia sa *organizeze* C Mondial.Si pana atunci cateva razboaie ,anexari de teritorii,oameni nefericiti! Fii om Putin si retrage-te!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează