INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  JAGODINA - CFR CLUJ 0-1 (ÎN TUR 0-0)

VIDEO Ola, CFR! » Clujenii au suferit cu Jagodina, 1-0, dar s-au calificat pentru turul următor cu Dinamo Minsk

Articol de - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 11:03

Superportughezii serii: Felgueiras, imperial, şi Guima, eficient, au adus aseară o calificare dramatică pentru clujeni în Serbia: Jagodina - CFR 0-1

Primele 81 de minute au arătat ca meciul de la Cluj. Multe pase, multă atitudine, încercări, pase, dar nici un gol. Nu-i bai, dar ardelenii lui Laci Miriuţă au avut şi noroc. Şi şansa că-l au pe Super Mario Felgueiras printre ei. În minutul 40, a scos senzaţional şutul lui Jakimovski, de pe linia porţii. Multe bătăi de cap a oferit macedoneanul cît a jucat, încă una înainte de pauză, reluare cu capul. Căpitanul ardelenilor a mai fost o dată providenţial în minutul 65, în faţa lui Arsenijevici. Chiar dacă s-a accidentat în două rînduri, portughezul a zburat din bară în bară.

Ceilalţi colegi ai lui au fost destul de timizi. Tade a avut oportunităţi, implicare, dar nu şi inspiraţie. Guima (74), prima apariţie europeană pentru lusitan, a avut o mare şansă de a aduce biletele calificării, după o cursă personală, însă nici portarul sîrbilor nu era de paie. Ce inspirat a fost Miriuţă! Lusitanii l-au scos. Pentru că vîrful portughez de 1,94 metri s-a bătut cu doi adversari în faţa porţii adverse, după centrarea lui Deac, şi a reuşit să împingă, din a doua tentativă, mingea în poarta sîrbilor, semnînd calificarea CFR-ului.

Duel cu Dinamo Minsk
Trupa lui Miriuţă va da peste un adversar cu tradiţie în dubla manşă a turului 3 preliminar din Europa League. Adversară va fi Dinamo Minsk, care, aseară, a remizat, 0-0, în Finlanda, cu MYPA. În tur, bieloruşii s-au impus cu 3-0. Primul meci, în deplasare, pe 31 iulie, returul la Cluj, pe 7 august.

Nunta i-a enervat
Clujenii au avut parte de o surpriză neplăcută, ieri după-amiază, la hotel. După masa de prînz, jucătorii au vrut să se odihnească înaintea meciului important cu Jagodina, însă n-au putut avea parte de liniştea dorită. Aceasta întrucît în restaurantul hotelului era o nuntă, iar localnicii au chefuit, fără să le pese de partida CFR-ului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dash.berlin
dash.berlin  •  26 Iulie 2014, 22:21
Postat de magura pe 25 Iulie 2014, 16:57

FELICITARI VISINIILOR!

da da :)))) felicitari :D

magura
magura  •  25 Iulie 2014, 16:57

FELICITARI VISINIILOR!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Iulie 2014, 16:43

felicitari si succes in turul urmator.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează