INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - VIKTORIA PLZEN 1-1

VIDEO Indezirabil, dar marcator » Adrian Mutu a refuzat să iasă la încălzire, dar a intrat şi a influenţat decisiv partida cu Viktoria Plzen

Articol de - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 23:23

Răzvan Lucescu a decis să nu-l folosească pe Adrian Mutu de la început după ce i-a reproşat viaţa extrasportivă, dar şi evoluţiile slabe din ultimele meciuri


Scandal mare la Ploieşti chiar înaintea meciului de ieri seară contra cehilor de la Viktoria Plzen. Răzvan Lucescu a luat o decizie care l-a scos din minţi pe Adrian Mutu, lăsîndu-l doar pe banca de rezerve, pentru prima dată în acest sezon. Căpitanul "lupilor" a fost anunţat că nu va intra pe teren din primul minut al partidei din turul 3 preliminar, moment în care a răbufnit la adresa antrenorului. "Eu nu am venit aici să fac figuraţie şi vreau să joc meci de meci. Parcă eram liderul echipei, acum nu mai sînt?", i-a replicat Mutu lui Lucescu.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Tehnicianul a preferat să nu-i răspundă de faţă cu tot lotul, dar nu şi-a schimba decizia netitularizării lui. Jucătorul a refuzat să iasă la încălzire înainte de meci, preferînd să stea în vestiar! Surse din cadrul echipei au dezvăluit că tensiunile sînt mai vechi în staff-ul echipei. Răzvan i-ar fi reproşat atacantului nu numai viaţa dezordonată, ci şi evoluţiile mediocre din meciurile pe care Petrolul le-a susţinut.

Braţ la braţ cu o blondă de 22 de ani
Mai mult decît atît, Lucescu, dar şi restul membrilor din staff i-au atras atenţia "Briliantului" la începutul sezonului să evite apariţia în emisiunile şi ziarele tabloide. Mutu n-a ţinut cont de sfaturi, iar săptămîna trecută a petrecut pînă în zori la un restaurant din Constanţa alături de o blondă, Cătălina Duca, care are 22 de ani şi este din Ploieşti. Chiar cu o zi înaintea meciului de ieri, Mutu a acordat mai multe interviuri presei pe acest subiect, fără a avea acceptul conducerii: "E viaţa mea personală şi fac ce vreau în timpul liber! Nu trebuie să cer voie nimănui, iar mai mult decît atît nu sînt obligat de nimeni să vorbesc despre acest lucru. Am dreptul la intimitate, dar m-am săturat de aceste răutăţi".
Lucescu a apelat la Mutu în minutul 57 al meciului, cînd l-a trimis pe teren în locul uruguayanului Juan Albin. Înlocuirea avea să fie inspirată, deoarece Adrian a marcat pentru 1-0 cu un sfert de oră înaintea finalului.


S-a certat cu galeria!
Mutu a luminat atacurile Petrolului cu golul din minutul 75, o execuţie imparabilă de la marginea careului, un şut pe jos, în stînga portarului. Reacţia de după gol: Adrian a mers în dreptul peluzei "lupilor" şi şi-a dus degetul la gură pentru un semn cu care le cerea să tacă. Galeria îl huiduise în minutele trecute de la intrarea sa pe teren pînă la gol. Colegii lui Mutu au sărit să-l felicite pe atacantul de 35 de ani şi l-au forţat să înceteze cu gesturile anti-peluză.


Mutu la Ploieşti
Liga 1: 9 jocuri: 7 titular, 2 rezervă
Europa League: 3 jocuri: 2 titular, 1 rezervă
Cupa Ligii: 1 joc: 1 titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 August 2014, 00:53
Postat de bamse1901 pe 01 August 2014, 19:17

Plzen la cum a jucat bate orice echipa din Romania

inclin sa iti dau dreptate.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 August 2014, 00:52

a jucat vai mama lui, a marcat un gol printr-un sut slab dar perfect plasat, si cam atat. e cazul sa se retraga din sport, e depasit.

bamse1901
bamse1901  •  01 August 2014, 19:17

Plzen la cum a jucat bate orice echipa din Romania

Vezi toate comentariile (24)
Comentează