INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

FOTO Momente de senzaţie care nu s-au văzut la TV! Cum s-a păcălit Cosmin Moţi la încălzire şi fanul Stelei care a uimit pe toată lumea :)

FOTO: Raed Krishan +2   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 16:59

Steaua a învins Ludogoreţ în faţa a aproape 40.000 de fani, scor 1-0, iar fotografii Gazetei Sporturilor au surprins cîteva momente amuzante de aseară. 

→ În momentul în care Cosmin Moţi a ieşit la încălzire alături de ceilalţi colegi, a fost înjurat de fanii Stelei. "Moţi, vino-ncoa ...", a început galeria roş-albaştrilor. Fostul dinamovist ori n-a auzit vulgarităţile din refren, ori s-a păcălit, crezînd că e chemat la un salut normal. El a venit să salute peluza Stelei într-un cor de înjurături şi trivialităţi la adresa lui .

→ Al doilea eveniment nevăzut la TV a fost după golul lui Chipciu din minutul 88. Un fan al Stelei s-a bucurat prea haotic la reuşita de 1-0 şi s-a răsturnat peste balustrada tribunei! Era să cadă în cap de la înălţime, dar un coleg de peluză l-a prins din zbor, iar fotografii Gazetei n-au ratat momentul .

→ De remarcat şi imaginea cu un mic suporter al bulgarilor care nu se sfia să-şi susţină echipa, agitînd fularul chiar în mijlocul fanilor stelişti!

VEZI TOATE CELE 3 IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
nxss
nxss  •  21 August 2014, 01:45
Postat de tatarioan pe 20 August 2014, 20:43

Pe voi chiar nu va ustura limbile de atata pupat in cur de aurolaci de la ...steaua?Chiar nu va e scarba de voi cand va uitati in oglinda? Nu mai au patronii bani sa va plateaSCA SI ATI AJUNS pupincuristi oridinari DE STELISTI? sAU SUNTETI HOMOSEXUALI?vOI SUNTETI ziar de sPORT SAU FITUICA DE...GHENCEA?

vezi ca ai Caps on. Si de cine vrei sa scrie ma? Au scris si de dinamo, petrolul si de azi, ca au sanctiuni dupa meci. Ce sa scrie de altii? Ca au falimentat ca nu au dat salariile ca au semnat nush ce suparat din padurile Africii pe 5000 pe an? Scriu si ei ce vad, si vad Steaua intr-un meci international. Maine o sa scrie de Petrolul si Astra. Probabil scriau si de Poli Timisoara daca conta in vreun fel.

lucell
lucell  •  21 August 2014, 00:14
Postat de bamse1901 pe 20 August 2014, 20:38

chiar credeti ca nu si-a dat seama. problema e la voi ca nu reusiti sa intelegeti semnul lui Cosmin

O fi vreun mesaj subliminal:))Acest individ e demn de mila,ce poate sa faca mai mult decat sa injure si sa arate semne obscene?:)

str4427
str4427  •  20 August 2014, 22:34
Postat de steauaucl pe 20 August 2014, 22:06

si care era semnul AUTOILUMINATULE ?....vorbesti si tu in ploaie sa nu te uzi....

pai de mult timp..salutul acesta spre galeria lui dinamo..este nu nuie steaua..moti a facut asta de multe ori..deci..a salutat galeria iar pt el asta inseamna nuie steaua..probabil ca asta a fost..din punctul meu de vedere e foarte putin probabil sa se fi pacalit..spre imposibil

Vezi toate comentariile (57)
Comentează