FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu are mai multe variante pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă! Unul dintre cei mai iubiţi antrenori români aşteaptă oferta: "Mă interesează să vin"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 20:02

Antrenorul lui Al Arabi, Dan Petrescu, ar fi încîntat dacă ar primi o ofertă să antreneze naţionala României. "Bursucul" ar face orice ca să poată veni. 

”Pe mine tot timpul m-a interesat să vin la naţională. Dar trebuie să şi pot, şi să mă şi vrea cineva. Orice e posibil. Speculaţii nu pot să fac, dar sînt convins că Piţurcă a mai avut oferte şi înainte.

Românii au avut rezultate în Golf şi sînt foarte căutaţi aici. Nu e uşor să antrenezi în fotbalul arab, de două luni sînt în Golf şi acum înţeleg şi problemele pe care le aveau antrenorii români acolo.

Dar de-aia au reuşit antrenorii români acolo, că au reuşit să treacă peste toate. Sîntem mai balcanici, aşa, şi înţelegem problemele lor", a spus Dan Petrescu la DigiSport.

O altă variantă este Ladislau Boloni. Cosmin Olăroiu a declarat că exclude posibilitatea de a prelua prima reprezentativă cît timp are contract cu Al Ahli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
solomon_i
solomon_i  •  02 Septembrie 2014, 11:00

Maine tot voi o sa publicati ca Petrescu nu poate sa intrerupa contractul sau alta chestie ...si ca de fapt nu vrea sa vina...! Si asa din minciuna in minciuna se face presa neaos romaneasca.

tigruzzu
tigruzzu  •  02 Septembrie 2014, 04:41
Postat de 4patraulea pe 01 Septembrie 2014, 21:50

multa "soviste" si lu' flocaru' de burleanu, apropo, cum arata o minge, intrebare pentru idioti, idiotii sunt "genii" pe langa el

Da nu na', chiar "soviste"?

tigruzzu
tigruzzu  •  02 Septembrie 2014, 04:38

Un singur cuvant: VRAJELI!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează