FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMILE DE FINALĂ

Trupa lui Flavius Stoican va întîlni CS Mioveni în Cupa României » Un fost antrenor al lui Dinamo îi avertizează pe "cîini"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 12:31

Dinamo va juca în optimile de finală ale Cupei României cu CS Mioveni, formaţie care a eliminat-o pe Astra Giurgiu, deţinătoarea trofeului.
Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, care a cîştigat trei Cupe ale României cu formaţia din Ştefan cel Mare, îi avertizează pe băieţii lui Flavius Stoican înaintea partidei cu CS Mioveni.

"E o dispută interesantă meciul dintre Mioveni şi Dinamo. Trupa lui Claudiu Niculescu a eliminat deţinătoarea Cupei. Dinamo trebuie să aibă mare grijă, în meciurile astea se poate întîmpla orice", a spus Ioan Andone pentru televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 01:42

FORZA DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 15:28
Postat de titelb pe 02 Octombrie 2014, 15:24

Dinamo e favorita dar n-as juca la pariuri .

pai, nici eu, pentru ca nu joc din principiu. sigur ca da, dinamo e superfavorita la calificare, in meciul cu mioveni. si nu cred ca nu va trece in turul urmator.

titelb
titelb  •  02 Octombrie 2014, 15:24

Dinamo e favorita dar n-as juca la pariuri .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează