FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - CFR CLUJ 1-2

Deraiaţi pe final » Meci de groază pentru Rapid: giuleştenii pierd calificarea în sferturi pe final, 1-2 cu CFR

Chanturia a fost omul meciului de ieri, decizînd ultima calificată în
Chanturia a fost omul meciului de ieri, decizînd ultima calificată în "sferturi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 23:01

Dore şi Chanturia au întors scorul, după ce Rapidul intrase în avantaj la cabine prin reuşita lui Pancu.

Derby feroviar în Cupa României, cu două dintre cele mai vechi echipe din Liga 1 în prim-plan formînd un întreg vişiniu. Diferenţa de rezultate din campionat nu mai contează într-un astfel de moment, singura certitudine fiind reprezentată de faptul că cineva trebuie să coboare la prima staţie.

Boukaka preia iniţiativa, sprintează puternic pe flancul drept şi e agăţat în interiorul careului, chiar de fostul giuleştean Ionuţ Rada, care îi aşază lui Pancu mingea la 11 metri. Şutează în forţă, Felgueiras respinge, însă căpitanul giuleştenilor împinge din cădere mingea peste goalkeeperul ardelenilor (10), căzut la finalul paradei.

Au schimbat şinele
CFR iese de la cabine încărcată cu combustibil. Jakolis pătrunde în careu cu şut (60), Bornescu respinge în faţă, dar Rapidul scapă cu faţa curată. Ivanovski se trezeşte şi el în faţa golului (70), însă trimite slab pe centrul porţii din 6 metri, fără efect pe tabelă.

Inevitabilul se produce: Lopes centrează şi Dore reia în vinclu din gura porţii (79). Chanturia încheie socotelile pentru clujeni (87) cu un şut violent în poarta lăsată goală de Bornescu, demn de un scenariu de Halloween pentru suporterii giuleşteni.

"Rapidiştii au fost mai buni în prima repriză, au 2-3 fotbalişti de mare calitate, dar noi am avut forţa să întoarcem după pauză. Au contat şi schimbările" (Chanturia, mijlocaş CFR)

"Ar fi fost frumos să ne calificăm, dar nu era ceva important pentru noi. Felgueiras mi-a zis că se va duce acolo înainte să execut, dar nu l-am crezut niciodată. Am reuşit o promovare pe burta goală, mergem înainte" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

639741-rapid-cfr-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Supăraţi pe tabelă :)
La sfîrşitul primei reprize, ardelenii i-au cerut insistent explicaţii "centralului" Iulian Dima, acuzîndu-l că a fluierat înaintea timpului regulamentar. Fotbaliştii s-au raportat la cronometrul aflat pe tabela de scor, pornit cu 3 minute întîrziere.

Motivaţie specială
Înaintea partidei, tehnicianul giuleştenilor, Marian Rada, a încercat să-i motiveze pe fotbalişti într-un mod deosebit. În vestiarul Rapidului a rulat un montaj special pentru partida de Cupă, tema principală fiind perioada de glorie 2005-2006, cînd echipa ajungea în "sferturile" Cupei UEFA.

Filmul a prezentat secvenţe culese din cele mai bune prestaţii ale alb-vişiniilor, în prim-plan aflîndu-se faze marca Daniel Niculae, Mugurel Buga sau Emil Dică. (Victor Vrînceanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
hotangels
hotangels  •  07 Noiembrie 2014, 10:24

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

ana.pisi
ana.pisi  •  06 Noiembrie 2014, 15:30

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

sorin13a
sorin13a  •  03 Noiembrie 2014, 17:33
Postat de sorin13a pe 03 Noiembrie 2014, 17:20

MU1E steOAIA!!!!!!!

täganii nu vedeti nu?????????

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close