FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALUL REŞIŢA - CS MIOVENI 1-1

Daniel Opriţa a terminat la egalitate cu Clau-gol » Ambele echipe stau în coasta Timişoarei lui Dan Alexa

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 18:19

Metalul Reşiţa a rămas în lupta pentru promovare în Liga 1, antrenorul Daniel Opriţa continuînd seria rezultatelor pozitive după 1-1 cu CS Mioveniul lui Claudiu Niculescu.

Argeşenii au deschis scorul prin Ayza (9), iar bănăţenii au egalat prin Manole (21), fără a se mai schimba rezultatul pînă la final, după un meci energic. 

"Încercăm să facem o echipă vivace la Reşiţa, care să joace un fotbal bun şi eficient. Apoi, vom vedea dacă rămînem în cărţile promovării", a comentat Opriţa.

"Am întîlnit o echipă foarte bună, nu degeaba a condus această serie o bună bucată de vreme, cu un antrenor tînăr, pe care-l cunosc foarte bine, cu care am fost coleg la Dinamo şi care e unul dintre prietenii mei. Pe noi ne interează Cupa României mai mult în acest sezon", a spus şi Niculescu. 

Metalul Reşiţa este pe locul 3, la 4 puncte de liderul ACS Poli Timişoara, Mioveniul pe poziţia a 4-a, la 8 puncte de primul loc. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează