FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL 0-0

Rednic, iritat după 0-0 cu Gaz Metan: "Nu Vasilache trebuia să bată acel penalty!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 22:30

Mircea Rednic, antrenorul Petrolului, a comentat nervos la finalul meciului cu Gaz Metan, 0-0, decizia lui De Lucas de a-l lăsa pe Vasilache să execute penalty-ul pe care pînă la urmă l-a ratat.

"Sînt două puncte pierdute. Prima repriză a fost echilibrată, în a doua am început bine, am obținut penalty, dar nu trebuie să ratezi șansa care ți se oferă. Apoi am jucat în 10 oameni și trebuie să fim mulțumiți că am scos un punct.

Nu trebuia să bată Vasilache ci De Lucas. El a insistat, sînt supărat și pe De Lucas pentru că s-a lăsat impresionat de Vasilache. Le-am zis să avem atitudine și disciplină înainte de meci, pentru că am pierdut multe puncte din cauza asta. Se întîmplă să ratezi, dar nu trebuia să bată el. Trebuie să respecți ce decide antrenorul. Cum cu alții am fost sever, voi fi și cu ei", a spus Rednic la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
calinescu_
calinescu_  •  19 Aprilie 2015, 08:42

CE SE INTAMPLA STRAMBULE ???? ASTA NU-I ATITUDINE DE MARE ANTRENOR .....!!!! POATE IN LIGA A III- A AR MERGE ....!!!! DEZAMAGITOR ....!!!

shab
shab  •  19 Aprilie 2015, 07:33

Scoate-l din lot, Strambule, nu vezi ca si asta te sapa?

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  19 Aprilie 2015, 07:17

Hai sa-i bagam ostramba lui Strambu'. Cine a fost seful lui Vasilache la Bistrita? (R: Horoba).

Vezi toate comentariile (12)
Comentează