INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Mourinho la închisoare dintr-un motiv incredibil: "Au trimis poliția și m-au luat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 16:18

Jose Mourinho s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pentru ieșirile sale nervoase și pentru trofeele cîștigate, însă multă lume n-a știut despre un eveniment neplăcut din viața sa.

În 2007, antrenorul lui Chelsea a ajuns la închisoare cu o săptămînă înaintea unei partide cu Manchester United, din finala Cupei Angliei. Autoritățile engleze l-au suspectat că și-a adus cîinele în țară în mod ilegal.

"E o poveste ciudată. Au trimis poliția acasă la mine să ia cîinele, nu i-am lăsat, așa că m-au luat pe mine și m-au dus la închisoare, pentru că i-am împiedicat să-și facă treaba.

Familia mea a trebuit să plece în Portugalia cu cîinele, pentru ca patrupedul să nu ajungă la închisoare. Așa că am rămas singur. A fost un weekend dificil", a spus, amuzat, Mourinho

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
961552927198346
Ticu Ursache  •  31 Mai 2015, 09:36

Probabil intocmirea documentelor legale costa foarte mult si nu s-au gasit banii necesari. Ce mult tine Mourinho la caine!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  30 Mai 2015, 21:51
Postat de dac.impielitzat pe 30 Mai 2015, 17:41

bai ejti nebun'?!? ne-am prost, ce sa mai zici? cand la ei colcaie de dealeri de droguri ii mancau in *** de patrupedu' lu' za speshal oan

adevarat! ce sa mai! au si astia chipurile foarte civilizati si democrati multe iesiri penibile! asta,special 1, a facut arest ca sa poata scapa catelul! respect!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  30 Mai 2015, 17:41

bai ejti nebun'?!? ne-am prost, ce sa mai zici? cand la ei colcaie de dealeri de droguri ii mancau in *** de patrupedu' lu' za speshal oan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează