FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Probleme cu banii la o echipă de top 10 în Liga 1 » Unul dintre cei mai buni fundași refuză prelungirea!

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2015 17:12

Pandurii Tg. Jiu a terminat acest sezon pe locul 9,  avînd în lot mai mulţi jucători valoroşi, dar cărora le expiră contractele în această vară. Mulţi dintre ei ar dori să rămînă în continuare la Tîrgu Jiu, dar clubul gorjean a început să aibă probleme cu banii.

Conform unor surse din anturajul conducerii, fundaşul central Andrei Cordoş, 26 ani, a semnat în iarnă cu echipa lui Edi Iordănescu pentru 6 luni, cu condiţia ca în vară contractul să se prelungească pe încă doi ani, iar jucătorul să primească o sumă la semnătură.

Acum, gorjenii încearcă să îl convingă pe fundaş să accepte prelungirea, dar fără suma stabilită. Surse din anturajul jucătorului susţin că acesta ezită să prelungească, avînd mai multe oferte din Liga 1, mai ales că ar semna din postura de jucător liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  03 Iunie 2015, 10:16

Daca drepturile TV vor fi pana in 10 mil. euro,(si astia sunt prea multi fata de valoare)pe campionatul de bambilici scrie faliment.

858776947490862
Alexandru Chiţu  •  03 Iunie 2015, 09:31

Si eu credeam ca ii ajung banii furati de masa si de tasu` !

caminero
caminero  •  03 Iunie 2015, 09:16

"Top 10" din liga noastră ... asta-i tare ... păi mai scazi două-trei locuri "din top" şi ajungi la retzrogradare :D :D :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează