INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Prima reacție a lui Platini, noul favorit la președinția FIFA, după demisia lui Blatter: ”O decizie curajoasă, dar corectă”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 21:48

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a vorbit despre decizia lui Joseph Blatter de a demisiona la numai 4 zile după ce fusese reales ca președinte al FIFA.

"Demisia lui Blatter a fost o decizie dificilă. Demisia lui este curajoasă, dar este decizia corectă", a spus Platini, care l-a susţinut pe Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein la preşedinţia FIFA.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat într-o conferinţă de presă, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oară.

Citește și:  Blatter și-a anunțat demisia din fruntea FIFA! Declarație halucinantă: "Mereu am luptat pentru limite de mandate!" » Atac incredibil al lui Ruud Gullit pe twitter!

Platini e văzut drept principalul favorit la viitoarele alegeri, care ar putea avea loc undeva între decembrie 2015 și martie 2016. Francezul nu și-a anunțat pînă în acest moment intenția de a candida.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  03 Iunie 2015, 05:41

la Fifa , se decide dupa propiile interese cine organizeaza un mondial, in mare parte cine se califica, grupele la tragerea la sorti sunt stabilite inainte chiar de terminarea preliminariilor , etc ... un mare ticolos era Julio Grondona,care s-a dus naibii chiar dupa mondialul din brazilia, faptul ca Argentina a jucat o noua finala de mondial dupa 24 de ani, era meritul lui , mai mult decat a lui Messi ...

xnread
xnread  •  02 Iunie 2015, 23:51
Postat de becalistar pe 02 Iunie 2015, 23:47

iese Blatter si intra Blatini ?

..sper sa revina candidatura d-lui Van Praag.;)

becalistar
becalistar  •  02 Iunie 2015, 23:47

iese Blatter si intra Blatini ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează