INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Acum e clar! Întorsătură neaşteptată pentru Chiricheş » Anunţ de ultimă oră: efectuează vizita medicală la noua echipă!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 11:01

Vlad Chiricheș are mari șanse să plece de la Tottenham în această vară. Dacă pînă acum era dat la Galatasaray, Roma sau Fiorentina, acum transferul a luat o întorsătură neașteptată.

Presa din Italia susține că Napoli forțează transferul, iar azi românul este așteptat la negocieri în Italia. Clubul din Serie A este gata să dea 6 milioane de euro pentru fundașul de 25 de ani.

De asemenea, directorul clubului englez Franco Baldini a confirmat mutarea lui Chiricheș la Napoli. 

Jucătorul ar urma să semneze un contract pentru 4 ani. Italienii anunță că Napoli și Tottenham deja s-au înțeles, iar primele discuții dintre jucător și club au decurs bine.

Din cîte se pare este o chestiune de ore pînă cînd jucătorul va semna. Ultimele informaţii susţin că jucătorul va efectua chiar astăzi vizita medicală.

Vlad Chiricheș a fost cumpărat de Tottenham de la Steaua în 2013 în schimbul a 9,5 milioane de euro.

A strîns 27 de meciuri în Premier League și a marcat un gol. Incluzînd și celelalte competiții acesta a strîns 43 de meciuri la Tottenham și a marcat d două ori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 Iulie 2015, 19:56

Asa este, Chiriches e un fazan speriat care alearga intr-un tanc cu vanatori.... DAR alearga pe 1.000.000 de coco pe sezon in cele mai puternice campionate din Europa :) Tu insa, chibitule , ramai la Romanica si iti tocesti coatele pe strung pentru 300 de coco ... si eu in locul tau as fi la fel de invidios :))

marioa
marioa  •  28 Iulie 2015, 17:28

Asta este episodul 4 din telenovela Chiriches, productie GSP. Pana la toamna vor mai fi 6-7 episoade dupa care inapoi in tribunele lui Tottenham.

alenb
alenb  •  28 Iulie 2015, 16:26
Postat de 76dani pe 28 Iulie 2015, 15:34

Parcă ai fi contracandidatul lui la naţională, aşa te-ar bucura să o dea în bară. Chiar nu înţeleg atitudinea aceasta de doi bani.

nici eu nu inteleg de ce media l-a promovat excesiv pe acest jucator mediocru. Ma face sa cred ca au fost articole la comanda, contra un 50 de coco acolo.. Si nici de ce au fost obligati microbistii sa suporte tot acest bombardament mediatic cu marele chiriches. Nasol e acolo, pe teren, cand e bagat si se misca ca un fazan speriat intr-un tarc cu vanatori. Va ajunge rezerva si la napoli dupa care se vor bate pe el real madrid, bareclona, chelsea,, man city plus bayern munchen binenteles ))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează