INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Lăcătuș a găsit problema Stelei: "Jocul devine greu în aceste condiții" » Pe cine vede ca fiind eroul partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 17:49

Marius Lăcătuș a comentat egalul Stelei din meciul cu Partizan, 1-1, și a găsit cea mai mare problemă cu care se confruntă campioana României.

" Partizan nu e o echipă foarte puternică, dar cînd n-ai aportul suporterilor din tribună și mai mereu începi cu un dezavantaj și ești condus, jocul devine greu. Steaua mereu a fost condusă, și cu Trencin, și cu CFR, și aseară. Eu sper și cred că Steaua se va califica", a spus Lăcătuș la Dolcesport.

...despre eroul Stelei: "Putem spune că portarul Cojocaru a fost omul care a salvat Steaua de la înfrîngere".

...despre Hamroun: "Hamroun nu e cu o clasă peste ce are Steaua acum. Acolo mai sînt jucători buni ca Adi Popa, Chipciu, Stanciu...deci să nu exagerăm".

...despre transferul lui Iancu la Voluntari: "Nu putem spune că Iancu e un jucător ratat. Nu e un succes faptul că a plecat la Voluntari, dar calitățile sale îl recomandă să devină un mare fotbalist. E un jucător talentat și de perspectivă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vlad57
vlad57  •  30 Iulie 2015, 20:52

Laca, eu inteleg ca ii aperi dar sincer Chipciu mai are multe de dovedit. Poate un antrenor bun care i-ar da sarcini clare l-ar pune pe drumul bun. Momentan, realitatea este ca e oscilant. Cojocaru, desi e foarte bun, e inca necopt si, cel mai important, inca nu inspira incredere. Dar sunt de acord, e foarte bun. Insa Hamroun sa ma ierti matale, dar pana una alta arata foarte bine. isi asuma jocul, creeaza, gandeste. Desi proaspat venit, e mai sus decat ceilalti. Sper sa tina. Adi Popa are momente foarte bune dar dupa atatia ani m-as fi asteptat sa-l invete cineva sa centreze ca lumea. Atunci ar fi cu adevarat foarte bun. Asa, da cu mingea fie in balarii fie in partea cealalta a terenului unde nu e nimeni. Cand joaca pe jos e ok. Si viteza.

gicapuia
gicapuia  •  30 Iulie 2015, 20:41

lacatus asta parca se uita prin spatele televizorului!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează