INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP

Premieră în Championship! Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva! Aston Villa și Nottingham vor intra din nou în istorie

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 21:24

Aston Villa a retrogradat din Premier League, iar sezonul următor oferă o premieră pentru fotbalul european. În Championship, adică a doua ligă engleză, se vor înfrunta două câștigătoare de Liga Campionilor.

Va fi pentru prima dată când două echipe care au câștigat acest trofeu se vor întâlni într-o ligă inferioară.

Aston Villa a ieșit din grupul echipelor care nu retrogradaseră niciodată din Premier League. Au mai rămas doar 6: Chelsea, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Everton și Tottenham.

În Championship se vor întâlni Nottingham Forrest și Aston Villa, echipe care au câștigat Cupa Campionilor. Prima a făcut-o de două ori, în 78/79 și 79/80, în timp ce Villa a luat acest trofeu în 81/82.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cldtoma
cldtoma  •  03 Mai 2016, 13:42

din pacate pentru tine , aici gresesti ! liga campionilor este continuatoarea cupei campionilor europeni ( daca te uiti atent la toate echipele castigatoare sunt trecute in palmares si cupele castigate in vechiul format ). dar pe de alta parte si premier league este continuatoarea first division !

933855486713754
Partea Buna  •  03 Mai 2016, 11:28

" În Championship, adică a doua ligă engleză, se vor înfrunta două câștigătoare de Liga Campionilor." "În Championship se vor întâlni Nottingham Forrest și Aston Villa, echipe care au câștigat Cupa Campionilor." Deci pt. gsp Liga Campionilor este acelasi competitie cu Cupa Campionilor. Tolontane, mai ocupa-te zi de sport!! :))))

ortega
ortega  •  03 Mai 2016, 08:24
Postat de Stelian Manea pe 02 Mai 2016, 23:36

Premier League este din 1992 asa ca mai documenteaza-te ;)

Păi băi prostea , dacă la anul se schimbă denumirea Ligii 1 în Liga lui Mitică , asta înseamnă că Voluntari n-a retrogradat niciodată ? fcsp-ist prost , scuze de pleonasm ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează