FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vești proaste pentru Steaua » Becali poate pierde jucătorul preferat

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 11:24

Gigi Becali se gândește deja la noul sezon și vrea să îl transfere pe Andrei Ivan, unul dintre jucătorii săi preferați.

Patronul Stelei a declarat în repetate rânduri că și-l dorește pe Ivan, dar șansele de a se realiza transferul atacantului de la CSU Craiova sunt mici, așa cum a declarat Felix Grigore, directorul sportiv al echipei.

"Ivan este un jucător de viitor. Acum este la națională și sperăm ca el să fie păstrat în lotul pentru EURO 2016. Din ce știu eu, Steaua nu a mai făcut nicio ofertă. Nu cred că se mai pune problema ca el să plece la Steaua, mai ales după discuțiile și negocierile care au fost în iarnă", a spus Felix Grigore la televiziunea sportro.

900.000 €este cota lui Ivan, potrivit transfermarkt.de

În iarnă, Steaua și CSU Craiova au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului, în schimbul a două milioane de euro, dar mutarea nu s-a realizat.

"Gigi e un tip căruia, dacă îi intră ceva în cap, nimeni nu îi mai scoate. Oricâtă lume i-ar spune orice, el face tot ce vrea. El îl vrea pe Andrei Ivan, iar dacă se va înțelege cu Craiova probabil îl va lua"Mihai Stoica, director sportvi Steaua, la Digi

Ivan, 19 ani, a jucat 34 de meciuri în acest sezon și a marcat de 7 ori, oferind și 5 pase de gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Mai 2016, 15:13

Ivan daca ajunge la fcsb s ar putea sa si rateze cariera ...si ar fi pacat ...el vrea sa faca performanta ...nu ca Iancu ...

popescu13
popescu13  •  30 Mai 2016, 14:28

Oltenii,de regula exagereaza.Ce oferte externe a avut Ivan?Punem pariu ca nu va fi in lotul final pentru Paris ?

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Mai 2016, 14:14
Postat de don_vito pe 30 Mai 2016, 12:58

E praf...un *** figurant.Alibec 2

Ivan este un tanar, care promite, care are calitati, Alibec este un foarte bun jucator, cu calitati excelente, sta mai rau cu dorinta de a fi cel mai bun, el a dat de bani, de tanar, de aici i se trage. Dar cum Tade pleaca, cum Marica a plecat, cum acum nu este in curte nici un atacant, cit de cit, a rade de Ivan este o chestie tipica de bucurestean ,,,de Ghencea ( de mahala..). La Steaua sint Tache, Ianke si Cadir ( adica : Becali, Stoica si Reghencapp. Unul are bani si crede ca se pricepe, altul nu are bani dar se crede doct in fotbal "am 6 participari in CL"=de parca nu antrenorul are merite), iar ultimul , antrenorul ar vrea sa aiba nevasta procurator de jucatori, si el sa iia ce-i mai bun, dar nu-i instare , de citi anu sa produca ceva.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează