INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Pantilimon pleacă de la Watford în această vară! Va rămâne în Anglia » Care e suma de transfer

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 13:11

Daily Mirror anunță că goalkeeperul român Costel Pantilimon va pleca de la Watford, unde a ajuns în iarnă și va semna cu Aston Villa, echipă retrogradată în Championship.

Portarul o va costa pe Villa doar două milioane de lire sterline. Noua echipă a lui Di Matteo și-l dorește pe Pantilimon pentru a fi titular.

Pantilimon nu a putut să-i ia fața lui Heurelho Gomes la Watford, prinzând doar câteva meciuri în Cupă.

Aston Villa și-a cedat portarul în această vară la nou promovata Middlesbrough. Este vorba despre Brad Guzan. Rivalul pe post pentru Pantilimon va fi Pierluigi Gollini, italian de 21 de ani adus de la Verona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
satyricon
satyricon  •  31 Iulie 2016, 12:11

Cand Nationala o sa aiba nevoie de o mascota o sa-l cheme pe moți. Sau daca avem nevoie sa dam autogoluri, moți e specialist!

faxx
faxx  •  31 Iulie 2016, 03:49

sa-i arate cineva lui DAUm meciul ludogorets fcsb 2003 s.a. din preliminariile europene .. poate se reorienteaza si il va aduce pe moti sa-l testeze portar in amicale ... are reflexe peste tot ce are nationala acum ca optiuni plus ca e peste supusul duckydam la penalty-uri

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iulie 2016, 18:23

Păsărila e un terminat mort dupa bani care păcălește de ani de zile fotbalul. Ultima data a aparat constant cand era la Timișoara. De atunci apara de 2 ori pe an, in general in cupe de mana a doua si acolo doar in meciuri fără miza...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează