FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 1-0

Cornel Dinu îi pune o întrebare elementară antrenorului Astrei: "Cum e posibil așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 22:54

Astra a câștigat cu greu meciul de pe teren propriu cu Poli Iași din etapa a 10-a, scor 1-0, deși moldovenii n-au avut 6 titulari pe teren. Unicul gol al partidei a venit dintr-un penalty transformat de Budescu în minutul 79.

Cornel Dinu a criticat condiția fizică a Astrei, mai ales după ce Lovin a fost schimbat la mijlocul primei părți din cauza oboselii. "Procurorul" i-a adresat și o întrebare lui Șumudică.

" Astra e o echipă complet nepregătită din punct de vedere fizic. Iașiul putea obține mai mult azi, chiar dacă a avut 6 jucători indisponibili.

Sunt surprins că Șumudică spune despre Budescu faptul că nu e pregătit fizic. E la Astra de două luni și jumătate. Nu e posibil așa ceva. Cred că e vina staff-ului tehnic. Nu se poate să se prezinte așa. Nu înțeleg, cum e posibil așa ceva?", a declarat Cornel Dinu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  27 Septembrie 2016, 08:55
Postat de Dragos Bargaoanu pe 27 Septembrie 2016, 02:00

Eh...aşa e nea Corneluş.Mai întreabă'n dreapta, mai întreabă'n stânga, dar tot nu pricepe mare lucru, sărmanul.Asta a fost soarta lui...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Septembrie 2016, 08:43

Mai nea Cornele , caii infometati nu prea alearga , asta e explicatia . Si nici jokey-ii nu dau cu cravasa in caii care nu au mancat pricepi

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  27 Septembrie 2016, 02:00

Eh...aşa e nea Corneluş.Mai întreabă'n dreapta, mai întreabă'n stânga, dar tot nu pricepe mare lucru, sărmanul.Asta a fost soarta lui...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close