INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Prima victorie după 4 ani în fața lui Juventus în Serie A! » AC Milan se impune la limită în derby grație unui puști de 18 ani

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 10:49

AC Milan a reușit să învingă campioana Juventus în derby-ul etapei cu numărul opt din Serie A, scor 1-0. Rossonerii se apropie la două puncte de "Bătrâna Doamnă", liderul la zi în Italia cu 21 de puncte.

Trupa lui Vincenzo Montella a început partida cu o formulă ofensivă, 4-3-3, prima ocazie venind în minutul 10, atunci când Suso a prins un șut de la marginea careului, scos cu greu în corner de către Buffon. După câteva încercări palide, Dybala a părăsit terenul din cauza unei accidentări, fiind înlocuit de Cuadrado (33). Cea mai importantă fază a primei reprize s-a consumat în minutul 36, atunci când golul marcat de Miralem Pjanic a fost anulat eronat pe motiv de offside.

După câteva situații de ambele părți în debutul reprizei secunde, Milan a reușit să deschidă scorul în minutul 65 prin Manuel Locatelli, puștiul de 18 ani care și-a croit drumul printre fundașii lui Juventus, reușind să șuteze sub transversala porții apărate de veteranul Buffon. După marcarea golului, elevii lui Montella s-au așezat într-o poziție defensivă, stopând încercările sterile ale juventinilor. Totuși, Sami Khedira a fost aproape de egalare în prelungiri, însă șutul său din afara careului a fost parat de Gianluigi Donnarumma (90+6).

Scor final 1-0, iar AC Milan acumulează 19 puncte, cu două mai puține decât Juventus după opt etape scurse din Serie A.

Rossonerii reușesc prima victorie în Serie A împotriva lui Juventus după o pauză de 4 ani, ultima oară când Milan s-a impus în fața "Bătrânei Doamne" fiind în 25 noiembrie 2012, scor 1-0. În următoarea etapă, AC Milan va face deplasarea la Genoa, în timp ce trupa lui Allegri va primi vizita Sampdoriei.

AC Milan, antrenor Vincenzo Montella
Donnarumma - De Sciglio, Romagnoli, Paletta, Abate - Bonaventura, Locatelli (Gomez 81), Kucka - Niang (Poli 69), Bacca (Lapadula 90+3), Suso

Juventus Torino, antrenor Massimiliano Allegri
Buffon - Barzagli, Bonucci, Benatia (Mandzukic 75) - Alex Sandro, Pjanic, Hernanes (Sturaro 86), Khedira, Alves - Dybala (Cuadrado 33), Higuain

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  23 Octombrie 2016, 19:03

Chiar nu stiti alt cuvint in limba romana, decit PUSHTI? Un cuvint de mirlan! Niet ghienghi, niet cultura!

rokko
rokko  •  23 Octombrie 2016, 17:19

Nu se compara Milan cu Juventus...au castigat fara sa arate nimic. Juventus este peste ,se vede de la o posta si ca joc si ca lot. Dar Milan trebuie felicitata pentru victorie.Prin comparatie, Inter a jucat in meciul cu Juve mult mai bine si a castigat pe merit.

arsenie_b
arsenie_b  •  23 Octombrie 2016, 13:27

Victoria lui Milan e intamplatoare, chiar norocoasa. Juventus are o forta de joc mult superioara

Vezi toate comentariile (9)
Comentează