FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali nu renunță! A discutat cu Hagi despre transferul lui Marin: "Eu asta am înțeles"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 18:59

Gigi Becali n-a renunțat la dorința de a-l lua pe Răzvan Marin la Steaua. A dezvăluit ce a discutat cu Gică Hagi la telefon.

"Nu îndrăznesc să îl mai sun pe Gică pentru orice. Am vorbit cu el și mi-a zis că o să discutăm, nu-i problemă.

Mi-a zis că Tănase era atacant, iar eu am înțeles că am dat mai mult doar pentru asta, deci pentru Benzar și Răzvan Marin nu vrea atât. Eu asta am înțeles. Mi-a zis că vinde. Dacă e așa cum spune presa și are ofertă de 2-3 milioane, atunci să-l dea pe Marin pentru că eu îi dau maxim un milion de euro", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
grandetorito
grandetorito  •  24 Octombrie 2016, 23:07

Nu cred ca exista in momentul de fata, in campionatul romanesc, jucator care sa valoreze mai mult de 2 milioane de euro. Si peste 1 milion cred ca sunt maxim cinci care sa merite o asemena suma. Vorbesc de valoarea reala si concreta, nu de estimari facute de specialistii romani.

romeverest
romeverest  •  24 Octombrie 2016, 22:58

Sa speram ca Hagi are mintea la el si nu-l "ingroapa" pe tanarul Marin la Steaua !! Steaua nu sa va califica in primavara european si pana in toamna anului viitor nu-l va vedea nimeni in competitiile europene. Cea mai buna vitrina pentru acest baiat ramane nationala, unde cu siguranta va fi permanent convocat !! Acum este timpul sa plece la o echipa cu nume din strainatate si sa invete ce inseamna fotbalul adevarat, nu sa stea pe la Steaua si sa suporte capriciile lui Reghe, pentru ca nu este impresariat de nevasta-sa, sau ale lui Becali care, dupa vreun meci nereusit, il face praf prin toata presa !!

merace
merace  •  24 Octombrie 2016, 22:56

Era o vreme cand fotbalul insemna lupta frumoasa in teren intre barbati capabili de lupta frumoasa in teren... Azi, fotbalul e lupta marsava in culise intre valize si vanzatori/cumparatori de jucatori sau meciuri... Rusine!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează