INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - RED BULL SALZBURG 1-3

Jucătorii Viitorului criticați: "Problema nu e la Hagi, ci la jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 23:55

Mihai Stoichiță nu-i mai dă nicio șansă Viitorului după ce a pierdut prima manșă a play-off-ului Europa League cu Red Bull Salzburg, scor 1-3.

"Ar fi o minune ca Viitorul să se califice. Cred că austriecii și-au depășit condiția. Nu Hagi trebuie să-i scoată pe jucători din această stare, ci jucătorii trebuie să-l scoată pe Hagi. Cred că Gică face tot posibilul ca această echipă să facă performanță. Problema nu e la Hagi, ci la jucători", a declarat Stoichiță la TVR 1.

George Țucudean, marcatorul golului de astăzi, e optimist înaintea partidei de săptămâna viitoare din Austria și spune că Salzburg a câștigat din cauza greșelilor colegilor săi.

"Pentru mine e ok că am marcat, dar e păcat de rezultat, păcat că am luat gol prea ușor. Am luat toate cele trei goluri pe greșeli. Am avut și noi două-trei ocazii. Ne așteptam la altceva în această seară. Noi am ieșit foarte mult și ei ne-au prins. Am pierdut pe greșelile noastre.

Nu trebuie să facem asemenea greșeli. Putem marca și noi 3 goluri în deplasare așa cum au făcut și ei. Au fost un adversar mai puternic decât APOEL Nicosia din punctul de vedere al devotamentului", a adăugat Țucudena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  18 August 2017, 12:02

Da, clar nu e la Hagi....ei, jucatorii, au hotarat sa stea 3 in linie in aparare....ei au cerut sa fie adus Marius Constantin Herea si Eric la echipa....ei au spus sa-l dea pe Baluta la Craiova, ca nu are valoare...cum mai stiti sa-i suflati cu paiul acestui Gica...pacat ca are un nume ca jucator...si-l pateaza singur acum....

andrei.f
andrei.f  •  18 August 2017, 11:08

Austriecii, după ce le-au dat rapid trei goluri Viitorului, s-au menajat, nu că şi-au depăşit condiţia, dacă doreau, mai dădeau trei goluri, lejer. În Europa e greu, acolo nu mai e *** de arbitru petrescu, cel care a furat titlul din curtea Stelei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 August 2017, 00:36

realitatea este ca au fost 2 echipe identice , doar ca austriecii au avut x2 la tot...viteza, tehnica, atitudine, conditie fizica! realitatea este ca au o echipa mai tanara decat Viitorul, ca ei dau pe un jucator promitator mai mult decat luam noi pe unu consacrat,ca hagi greseste cu constantin, herea etc! realitatea e ca ei, nemti,au fost mai tehnici decat noi, cand trebuia sa fie invers! suntem romani si asta ne ocupa tot timpul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează