FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

Dinu “Vamă”, bănuit că și-a însușit banii trimiși de ASA unui jucător care avea un deces în familie! Replica: “Adică ei dau bani negri?! Ar trebui să fie în contabilitate”

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de , - Publicat joi, 14 septembrie 2017 18:13

Conducerea ASA i-ar fi trimis portarului Florin Iacob un ajutor de 2.500 de euro pentru înmormântarea bunicii, dar banii nu au mai ajuns la jucător .

Florin Iacob și-a reziliat ieri contractul cu cei de la ASA, iar la discuția finală cu oamenii din conducere, portarului de 24 de ani i s-a transmis că în urmă cu o lună, când i-a murit bunica, cei de la Târgu Mureș i-au trimis prin președintele Dinu Gheorghe un ajutor de 2.500 de euro, bani care n-au mai ajuns la goalkeeper.

3 lunia petrecut Dinu Gheorghe în funcție de președinte la ASA Târgu Mureș

Contactat de Gazetă, Florin a confirmat informația: "Am vorbit de dimineață cu conducerea pentru rezilierea contractului și atunci am aflat de acești 2.500 de euro, dar banii nu au ajuns la mine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect pentru că este unul dureros".

Directorul general al divizionarei secunde, Cristian Cherteș, a confirmat existența unui "ajutor" pentru jucător: "Nu vreau să comentez prea multe, știu subiectul. Știu că a existat un ajutor pentru băiat, dar ce s-a întâmplat mai departe e mai bine să-l întrebați pe jucător".

"Vamă" neagă totul

Contactat de Gazetă, Dinu Gheorghe a contestat în primul rând suma vehiculată: "2.500 de euro!? Clubul i-a dat 2.500 de euro?! Cât n-avea leafă, săracul…Jucătorul nu avea 2.500 de euro salariul. I-au dat 2.500 de euro băiatului?"

Informat despre implicarea numelui său în discuția legată de trimiterea banilor către Iacob, fostul președinte de la ASA a spus: "Mă acuză pe mine? Mi-au dat mie să-i dau eu 2.500 de euro? Cum adică, au plătit bani negri? Să-i dau bani negri sau cum? Mie nu-mi place să umblu cu bani negri. Dacă au făcut plata asta de 2.500 de euro, înseamnă că se regăsesc în contabilitatea clubului. Cineva a semnat pentru banii ăștia dacă a luat 2.500 de euro".

La Dinamo a făcut la fel

Gazeta a scris despre un episod asemănător în perioada în care Dinu Gheorghe a fost președintele lui Dinamo. Atunci, "Vamă" ar fi luat "șpagă" 2.000 de euro de la părintele unui junior al "câinilor", cu promisiunea că puștiul va fi promovat la echipa mare, jumătate din sumă fiind destinată lui Mircea Rednic. "Puriul" a făcut atunci o criză de nervi și a stricat prietenia cu Dinu Gheorghe.

Tot în perioada petrecută în Ștefan cel Mare, președintele de atunci i-ar fi cerut împrumut lui Rednic aceeași sumă de bani, însă după aceea a uitat să returneze banii. Până la urmă, "Puriul" a recuperat banii de la conducere, având mai mulți martori în momentul în care "Vamă" a cerut împrumutul. Negoiță i-a tăiat din salariu datoria și a trecut-o la Rednic. Dinu Gheorghe neagă însă: "Nu e adevărat. Întrebați-l pe domnul Negoiță dacă mi-a tăiat vreun ban din salariu. Să arate contabilitatea clubului, să vedem daca mi s-a reținut mie vreun ban. Nu știu de unde apar asemenea tâmpenii".

"Clubul ăsta nu a avut niciodată în cont 2.500 de euro cât am fost eu acolo. Nu am luat niciun ban de la club. Am de primit două salarii și jumătate de la ei"
Dinu Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
energydrik
energydrik  •  15 Septembrie 2017, 18:57

Eh, e vb. de Vama! Îmi aduc aminte de vremurile când mergeam meci de meci în Ghencea și Vama era președinte la Brașov.... nu scăpa niciodată ocazia când apărea în fața galeriei sa nu își facă parul cu degetul mijlociu sau se întorcea cu spatele și arata ambele degete mijlocii la suporteri + alte trăznăi de te cruceai ca om normal. Pe mine nu ma mira ca furat banii de înmormântate, sau știri mai vechi cu antrenori care furau laptopuri și telefoane când își depunea demisia. Pe sticla, toți vorbesc ca niște gentelmani.... in realitate....

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Septembrie 2017, 12:31

ce asteptati de la un asemenea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnitza
johnitza  •  15 Septembrie 2017, 11:41

Nu degeaba i se spune "Vama" :) O mizerie, la fel ca tot fotbalul romanesc. Iar asemenea "tampenii" apar tocmai pentru ca sunt adevarate, d-le "Vama", nu sta nimeni sa faca scenarii atat de absurde.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează