INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - PLZEN // Dică, palmă pentru contestatari: "Chiar dacă sunt un antrenor fără personalitate, iată că am obținut o nouă victorie europeană"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 00:12

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, s-a declarat extrem de mulțumit de succesul obținut de echipa sa în fața Viktoriei Plzen, scor 3-0. 

"Sunt fericit, am făcut un joc foarte bun. Veneam după multe critici, dar important e că jucătorii au fost motivați și au avut o atitudine bună. Ne-am temut de acest meci, știam că va fi greu, am întâlnit o echipă foarte bună, dar am reușit să marcăm de trei ori. 

E diferență  mare când joci cu 20.000 de oameni în tribună față de atunci când joci cu 5.000, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să joace la fel în orice condiții. 

Încerc să unesc echipa, să unesc jucătorii, să fac un grup, să-i fac pe jucători să joace pentru echipă. Chiar dacă sunt un antrenor fără personalitate, așa cum se spune, iată că am reușit să obținem o nouă victorie în Europa. 

S-au reglat discuțiile între MM și Alibec, iar eu n-am avut niciun conflict cu Budescu. Dacă un jucător va avea reacții necontrolate la adresa mea, cu siguranță voi lua măsuri. Voi reuși să-i fac pe Denis și pe Budi să aibă evoluții cât mai bune, așa cum i-am promis patronului. 

Este devreme să vorbim de primăvara europeană, trebuie să fim concentrați la fiecare meci. Să rămânem modești și să muncim la fel de mult pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Nicolae Dică, la Pro X. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Viktoria Plzen 3-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  15 Septembrie 2017, 09:53
Postat de corectu pe 15 Septembrie 2017, 07:57

Sumudica nu va antrena NICIODATA la Steaua.La Astra Alibec si Budescu il injurau.

De fapt se înjurau reciproc, până epuizau tot arsenalul din dotare.

widoqq
widoqq  •  15 Septembrie 2017, 09:24

Corect. Este o mare victorie in fata puternicul fotbal piljean! Urmeaza si victoria asupra fotbalului bershivam! Mare victorie, mare conducator!

observator_federal
observator_federal  •  15 Septembrie 2017, 09:23
Postat de corectu pe 15 Septembrie 2017, 07:57

Sumudica nu va antrena NICIODATA la Steaua.La Astra Alibec si Budescu il injurau.

Meme, tu esti?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează