FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ruptură definitivă între Contra și jucători? Problema lui Dinamo după negocierile dintre "Guriță" și FRF; "Nu mai e o voce autoritară"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 11:43

Narcis Răducan, fost conducător la FCSB, a vorbit despre situația de la Dinamo.

Acesta a spus că zvonurile legate de plecarea lui Cosmin Contra la echipa națională provoacă o stare de tensiune în vestiarul dinamovist și antrenorul nu se mai poate impune în fața jucătorilor săi, acestea fiind unele din motivele pentru meciurile slabe ale lui Dinamo.

”În condițiile în care Contra este cu o ureche la Dinamo și cu alta la echipa națională, rezultatul cu CSU Craiova este unul pozitiv. Mesajul lui nu mai poate fi asimilat de jucători. În momentul în care a semnat, nu mai este o voce autoritară la echipa de club. E clar că în momentul în care semnează cu națională trebuie să o lase pe Dinamo. Echipa trebuie să se bazeze 100% pe un tehnician.

E o decizie bună să te gândești la Contra pentru postul de selecționer. Atitudinea lui Contra este exemplul clar. Echipele naționale mai mici au început să aibă rezultate peste calculul hârtiei datorită atitudinii. Contra are latura asta bine definită" a spus Răducan la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  17 Septembrie 2017, 20:17

Un comentariu care arata de ce Nu Răducanu a reușit falimentarea mai multor echipe, inclusiv a Pandurilor. Contra are obiceiul sa se bazeze pe jucători pe care îi cunoaște. Dacă Contra rămâne la Dinamo, jucătorii trebuiau să-l convingă pentru a fi titulari. Dacă merge la națională acum îl putea convinge că se poate baza pe ei că selecționabili. Dacă vroia sa arate că și gândește fotbalul, NRaducanu , s-ar fi întrebat retoric: Dacă noul selecționer ( D Petrescu,Contra,Rednic,Dică) se va descurca FARA transferur?

1385900628144146
Mihai Chiriac  •  17 Septembrie 2017, 18:11

Dinamo a avut mult noroc cu Contra antrenor,e un antrenor norocos!Iar atata timp cat joci cu un jucator precum Filip meci de meci pune la indoiala selectia care o va face pentru echipa nationala!Cosmin Olaroiu sau Gheorghe Hagi erau singurii care puteau schimba ceva

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Septembrie 2017, 17:50
Postat de zarqa pe 17 Septembrie 2017, 14:00

Ca palmares și vechime ce îl recomandă pe Cosmin Contra să fie Selecționerul României ??? Câte luni are (adunate de peste tot) ca antrenor ? Nu am zis ani. Este irascibil, este îngust la minte. În urmă cu ceva ani era în aceiași echipă cu Adr.Mutu la tras ”liniuțe”.

Un slabist, un 0,001 in fotbal!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close