FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu nu plânge după Contra: "Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat așa ceva!" + Ce antrenor ar alege pentru "câini"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 17:52

Cornel Dinu a criticat evoluția lui Dinamo din ultimele două partide ale mandatului lui Cosmin Contra, plecat la națională, și spune că îl consideră cel mai potrivit pentru a prelua echipa pe Leo Grozavu, ultima dată la Botoșani.

"În continuare cred că la Dinamo trebuie un antrenor cu experiență, care să fie legat de suflarea dinamovistă. E vorba și de competență, nu e ușor să iei o echipă din mers, mai ales în situația în care e Dinamo. M-au mirat două episoade. La meciul cu Timișoara (n.r. 1-2), Dinamo n-a avut nici o ocazie în repriza a doua. Apoi, retragerea în apărare de la Craiova (n.r. scor final 2-2), cu gol și om în plus. Golurile lui Dinamo au fost date pe mari greșeli ale apărării Craiovei. Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat să existe perioade în care echipa adversă să domine flagrant 30 de minute, cu ocazii fantastice, cum au fost cele scoase de Penedo.

Favoriți, din punctul meu de vedere, pentru a prelua echipa sunt Miriuță și Grozavu. Dacă luăm în calcul situația contractuală, mi se pare că Grozavu e cel mai potrivit", a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
109097349745292
Cici Demedici  •  18 Septembrie 2017, 11:11

oricum dinu are si dreptul de spune ceea ce vede. de asta data are dreptate. si eu cred ca leo grozavu ar fi cel mai bun. dar ma rog... altii vor decide.

pirucul
pirucul  •  18 Septembrie 2017, 08:59

dar mai tii minte cand la finalul turului erai pe locul 1 si apoi in retur ai pierdut primele 7 meciuri dupa care ti-ai dat demisia . asa ceva ai vazut ca eu nu am mai vazut . atunci toti ziceau de dinamo ca este agentul 007 . atunci ai fost mandru?

1763176610675512
Romano Narco  •  18 Septembrie 2017, 05:31

Dubovsky nu mai poate vorbi ca a murit in vacanta in Tailanda in 2000

Vezi toate comentariile (22)
Comentează