FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Mutu a anunțat că a plecat de la Dinamo și se alătură lui Contra: "Voi avea alt rol acolo"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:06

Adrian Mutu o lasă pe Dinamo și începând de marți va merge la FRF pentru a-l ajuta pe Cosmin Contra în mandatul său la echipa națională.

Adi Mutu a punctat care va fi rolul său la FRF, în direct la TV Digi: "Cel mai probabil, voi începe munca marți. Însă nu va fi vorba de director sportiv sau manager. Va fi ceva legat de relațiile internaționale ale Federației".

Conform surselor GSP, Mutu va coordona departamentul internațional, urmând ca marți să fie anunțat în mod oficial. "Briliantul" va fi o interfață între staff-ul naționalei și cluburi în vederea colectării informațiilor.

Adrian Mutu a comentat și jocul echipei naționale din partida cu Danemarca, scor 1-1: "S-a văzut intrarea lui Țucudean, a tras om după el, a avut o mare contribuție la reușita lui Deac.

Stanciu a jucat închizător, dar eu nu-l văd acolo. Rolul lui este să joace în spatele vârfului, nu atât de retras. S-a terminat cu Polonia pe locul 1, ceva normal. E o națională mult mai puternică decât a noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
itu52
itu52  •  09 Octombrie 2017, 19:20

Acest topogan(burlan/burleanu) al fotbalului românesc are nevoie de o perioadă 'mută' şi s-a gândit că Adrian este omul potrivit pentru aşa ceva. Uită săracul, prin Europa sună tinichelele legate de coada bietului om, ca sirenele prevestitoare de urgii.

282275332274985
Neculai Chiriac  •  09 Octombrie 2017, 11:17

Si asa nationala e "praf",daca vii si tu dispare

sexilian
sexilian  •  09 Octombrie 2017, 07:25

ce calificare sau pregatire are mascariciul asta prafuit,dute ba la MUNCA........vrei prafuri moca?fa-te ospatar......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează