INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

SMURD Ancelotti » Două treimi din fanii italieni îl vor selecționer pe fostul antrenor de la Real și Bayern. Condiția lui don Carlo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 11:41

Carlo Ancelotti, antrenorul care și-a început cariera ca secund al lui Sacchi în ”națională” ar veni la naționala Italiei, dar pune condiția restructurării totale a sistemului și vrea un proiect nou, pe termen lung. Banii ar fi ultima problemă.

Sfârșit de aVentură, un nou început cu Ancelotti? Italia încearcă să se adune după catastrofa ratării calificării la CM și ar porni renașterea cu antrenorul care a debutat în carieră ca secundul lui Arrigo Sacchi la Squadra Azzurra. Potrivit sondajului făcut de Gazzetta dello Sport, Carletto este preferatul tifosilor, cu 67,8% din cele 85.000 de voturi, mult peste Conte (21,6%), Allegri și Mancini (câte 5,3%), și nu ar refuza oferta Federcalcio.

Buffon sau Pirlo, cotă 101!

Dat afară de Bayern pe 28 septembrie, tehnicianul de 58 de ani ar lăsa deoparte tentația revenirii în Premier numai cu condiția restructurării totale a sistemului, inclusiv a conducerii, și a unui nou proiect, detașându-se de orice jocuri politice (alegerile la federație sunt în martie). Banii ar fi ultima problemă, deși anual n-ar putea câștiga mai multe decât Conte (predecesorul lui Ventura), 4 milioane E, mult sub cota lui Ancelotti la cluburi.

Bookmakerii îi dau cotă 2,50, după Di Biagio, favorit să asigure interimatul, pe listă figurând Pirlo, Buffon, Totti și Del Piero (101), dar și Pellegrini și Hiddink (21), plus Zenga, actual comentator la RAI (67). 

Gazzetta s-a prăbușit la Bursă!

Mondialul rusesc fără Italia aduce mari pagube și în media. Acțiunile grupului RCS, proprietarul Gazzettei dello Sport, au scăzut cu 8,83 % la Bursa din Milano, până la 1,115 euro, și după-amiază tranzacțiile au fost blocate. Veniturile publicitare se vor diminua, la CE 2016 ziarul având încasări suplimentare de 2 milioane. 

Sacchi cere schimbarea stilului

Până și Sacchi se dezice de învechitul stil italian. "Fotbalul nostru a rămas în urmă cu 60-70 de ani, trebuie să se upgradeze, să se dezvolte și să se reînnoiască. Să avem o atitudine curajoasă, destinsă, emoționantă și de rol principal. Să renunțăm la stilul defensiv, catenaccio și contraatac, care generează tacticism și inhibă creativitatea.

Jocul ofensiv degajă optimism și deschide viitorul cu speranță. Suntem la ani-lumină distanță de Germania, Franța, Spania și Anglia în privința investițiilor în tineri", a scris fostul selecționer în Gazzetta.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează