FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Și-a făcut junioratul la FCSB, tocmai a semnat cu CSA Steaua și are o mare dorință: "Jucăm cu Rapid de ziua mea! Vreau să-mi fac cel mai frumos cadou"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 09:55

Florin Răsdan (22 de ani) este cel mai important transfer reușit de CSA Steaua în această iarnă. Fotbalistul a plecat de la Concordia Chiajna pentru a pune umărul la promovarea echipei armatei în Liga a 3-a. 

Mijlocașul nu crede că a făcut un pas înapoi și așteaptă cu nerăbdare duelurile cu Academia Rapid, celălalt club important din Liga a 4-a, care are însă probleme din cauza Certificatului de Identitate Sportivă (). 

- Florin, pe toată lumea a surprins alegerea ta! De ce ai mers la CSA Steaua?
- Am avut mai multe oferte, dar am ales să vin la Steaua pentru că m-a atras proiectul celor de aici. E un club cu pretenții, cu un staff format numai din legende ale fotbalului românesc, ale Stelei și cu cei mai frumoși suporteri din țară. 

- Cum sunt antrenamentele la Liga a 4-a spre deosebire de cele de la Chiajna? 
- Nu este nicio diferență. Sunt exact precum cele de la Liga 1. La fel și condițiile, care sunt cât se poate de bune. În plus am dat peste un grup unit, frumos, care m-a ajutat să mă acomodez foarte repede. 

- Iei în calcul o plecare în cazul în care în vară sau altădată va veni o ofertă tentantă?
- Acum sunt la Steaua, sunt cu gândul la tot ceea ce se întâmplă cu această echipă. Vreau să joc la Steaua în Liga 1. Numai la aceste lucruri mă gândesc. Am venit aici să pun umărul pentru a face performanță.

- La Chiajna rareori aveați peste 1.000 de oameni în tribune. Acum vei juca împins de la spate de o galerie impresionantă...
- Așa este! Iubesc acești suporteri de mic. Am crescut în Ghencea, știu ce atmosferă fac și abia aștept primul meci alături de ei. Nu am nicio emoție în privința lor, știu că ne vor ajuta foarte mult la fiecare meci. 

- Cum va fi lupta cu Academia Rapid? Și ei s-au întărit destul de mult, dar par a avea niște probleme legate de CIS...
- Va fi o luptă frumosă, plină de intensitate. Gândul nostru este doar la promovare, nu luăm în calcul ratarea obiectivului. Nu știu ce să zic de problemele celor de acolo, mă depășesc. E treaba lor ce se va întâmpla. 

- Ce planuri ai pentru 2018?
- Îmi doresc să fiu sănătos, să muncesc mult și am o mare dorință. Să învingem Rapid, rivala noastră. Acest joc se va disputa de ziua mea și vreau să-mi fac un cadou deosebit. Dacă aceste lucruri vor merge bine se va împlini și cea mai mare dorință, adică promovarea.

100.000 €este cota lui Florin Răsdan pe transfermarkt.com. E la egalitate cu Bâtfoi, cei doi fiind cei mai valoroși jucători din întreg lotul lui CSA

19 meciuri 
a adunat mijlocașul pentru Concordia Chiajna, reușind să înscrie un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  21 Ianuarie 2018, 21:46

- Bun Venit la STEAUA Bucuresti in Ghencea Florin si de ziua ta sa reusim victoria in meciul de mare importanta cu giulestenii . Succes si tie si lui LACA , si sa revenim in cativa ani in L1 pe noul stadion care va fi cel mai frumos Stadion din capitala , Stadionul STEAUA Bucuresti , Bd. Ghencea 35 . INAINTE STEAUA ! SUS STEAGUL BAIETI !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează