FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO Mesajul Simonei Halep pentru Ianis Hagi pe Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 22:12

Ianis Hagi a avut parte de o surpriză plăcută în această seară, Simona Halep comentându-i la una dintre fotografiile postate de acesta pe Instagram. 

Jucătorul revenit de la Fiorentina a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care celebra golul reușit în meciul de luni seara cu FC Botoșani, 2-1, alături de mesjaul: "Mult a fost, puțin a rămas. Încă un pas spre play-off". (VIDEO cu golul lui Ianis Hagi)

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Simona Halep i-a lăsat acestuia un comentariu. "Baftă multă, Ianis!", a scris jucătoarea care începând cu 26 februarie va reveni pe primul loc în clasamentul WTA. 


Sursă foto: Instagram Ianis Hagi / Click pe imagine pentru zoom!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
blocatu
blocatu  •  21 Februarie 2018, 01:37

ia la poza aia ce cap are morutan! :D zici ca-i porc! :D

para.para
para.para  •  21 Februarie 2018, 00:23

"Baftă multă, Ianis!" - poate intr-un viitor ne arata si hartia asta fecesebista unde scrie "Ianis". Cu copy-paste de pe instagram in fata si voi tot manipulati lumea. Aia scrie doar "bafta multa!!!!!!", iar voi indobitociti lumea cu "Baftă multă, Ianis!", Vai de viata voastra ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  20 Februarie 2018, 23:46

Cum spuneam, Simonica NU e fcsbista, sigur nu jjjjiista, ci tine cu Hagi si Viitorul lucru clar inca din vara cand ca orice om normal la cap a fost alaturi de Rege in speta dezbatuta la TAS! Sanatate Simona, recuperare completa si succes in Sunshine Double!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează