FOTBAL  »  LIGA 4  »  AS SR BRAȘOV

FOTO AS SR Brașov, la un pas de promovarea în Liga 3-a! Fostul dinamovist Sorin Strătilă a făcut spectacol la ultimul meci

FOTO: Cătălin Ignat +4   FOTO
FOTO: Cătălin Ignat

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 12:12

AS SR, echipă înființată vara trecută de suporterii "stegari", după falimentul lui FC Brașov, își continuă marșul către barajul de promovare în Liga a 3-a, învingând cu 4-0 pe terenul lui Colțea 1920. O "triplă" a vârfului Alin Damian plus o reușită a lui Căpățână au adus a zecea victorie fără emoții, în tot atâtea meciuri disputate în retur de liderul clasamentului.

One-man-show al partidei a fost Sorin Strătilă, vedeta echipei antrenate de Florin Stângă oferind câteva execuții ce au făcut deliciul fanilor care au umplut în galben și negru micuțul stadion Carpați.

În weekend este programat derby-ul brașovean care a născut multe dispute în turul campionatului, pe tema continuării tradiției FC-ului dispărut, AS SR – ACS Steagu Roșu, băieții lui Florin Stângă dorindu-și, cu siguranță, să își ia revanșa după semieșecul din tur, scor 1-1.

În clasamentul Ligii a 4-a Brașov, AS SR este lider cu 69 de puncte, 6 mai mult decât Precizia Săcele. La barajul de promovare, câștigătoarea seriei brașovene va întâlni campioana județului Covasna.

Abia pe locul 8, ACS Steagu Roșu este o echipă înființată în 2010, dar căreia suporterii au refuzat să i se alăture în urmă cu un an, preferând un proiect propriu, pe care să îl construiască de la zero.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează