TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FĂ MIŞCARE

Fă mişcare! Gazeta îţi prezintă competiţiile de amatori la care poţi participa în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 iulie 2013 12:09

Gazeta Sporturilor îşi prezintă, la începutul fiecărei săptămîni, cele mai tari evenimente outdoor pentru amatori. Competiţii de ciclism, de alergat sau întreceri pe echipe, toate adunate într-un articol dedicat promovării oricărui tip de sport pentru amatori din România:

triathlongrandprix.ro
» XSALT Tusnad, Campionat National de Xterra - Grand Prix Exterra et. IV:  13 iulie 2013
are la forma în care se regăsesc.

Păltiniş Stage Race 2013
Start: 21-22 iulie
Etapa secundă a circuitului Triada MTB 2013 propune o noutate în ceea ce priveşte cursele de mountainbike autohtone. Păltiniş Stage Race va fi o întrecere compusă din două etape, una de cross-country olimpic (XCO) şi alta de cross-country point-to-point (XCP), programată pentru zilele de 21 şi 22 de iulie. Mai multe informaţii despre aceasta, în curând pe site-ul oficial.

Route68 Bike Marathon 2013
Start: 27 iulie
Route68 SummerFest, unul din cele mai importante evenimente muzicale din vestul României te provoacă la concurs. Prima ediţie a competiţiei de ciclism Route68 Bike Marathon, inclusă în cadrul festivalului, va avea loc în data de 27 iulie şi propune o aventură care, pedală cu pedală, te poartă pe traseele din pitoreasca zonă montană din vecinătatea Gurasada Park.
maraton.route68.ro/

Cheile Râşnoavei Adventure 2013
Cheile Râşnoavei Adventure este un concurs individual care se adresează tuturor iubitorilor de sport şi activităţi montane. Acesta se va desfăşura pe parcursul a două zile, după cum urmează:
» Sâmbăta 27 iulie 2013 maraton, semimaraton, duatlon individual (27 km bike si semimaraton alergare montana)
» Duminică 28 iulie 2013 – mountain bike maraton, cursa 27 km mountain bike, duatlon individual (27 km bike si semimaraton alergare montana)
cheilerasnoaveiadventure.blogspot.ro/

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close