TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FITNESS

GALERIE FOTO! Exerciţii pentru picioare suple şi tonifiate

Ridicare de la sol din stând pe genunchi +7   FOTO
Ridicare de la sol din stând pe genunchi

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 13:14

Picioare ferme, postură bună, corp sculptat. Obţine toate acestea în jumătate de oră sau puţin mai mult, cu cinci exerciţii uşor de urmărit.

Ridicare de la sol din stând pe genunchi

Din stând pe genunchi, cu braţele în faţă susţinându-ţi greutatea pe sol, ridică piciorul drept îndoit la 45 grade în spate. Îndreaptă treptat în timp ce ridici. Revino la poziţia iniţială. Fă 50 repetări cu fiecare picior.

Semi-forfecare din stând pe o parte

Din întins pe partea stângă, îndoaie uşor piciorul stâng spre spate, în timp ce îţi ţii echilibrul pe antebraţul stâng. Balansează piciorul drept perfect întins înainte, peste cel stâng. Menţinând şoldurile spre stânga, ridică piciorul drept la 90 grade. Coboară uşor în poziţia de la început. Fă 50 repetări cu fiecare picior.

Extensie din flotare

Din poziţie de flotare, îndoi piciorul drept spre sol, fără a-l atinge, ca în imaginea 5 din galeria foto. Apoi întinde-l şi ridică-l în spate, cât mai sus posibil. Reia poziţia de început. Se recomandă 50 de repetări cu fiecare picior.

Ridicare de la sol cu extensie

Acest exerciţiu este similar primului. La ridicarea piciorului însă nu îl vei duce în spate, ci cât mai sus, spre tavan. Fă 100 repetări cu fiecare picior.

Ridicare în lateral

Stai pe spate cu piciorul drept întins şi cel stâng îndoit, cu vârful în faţă. Încordează piciorul drept şi extinde în lateral. Ridică piciorul extins la nivelul genunchiului celui stâng, cu vârful şi talpa nemişcate, paralele cu unghiul piciorului stâng. Revino la poziţia iniţială. Din nou, 50 de repetări/fiecare picior.

Vezi în GALERIA FOTO exerciţiile propuse!

sursa foto: marieclaire.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează