TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Dementor Rally Show în Sibiu, Nemuritorii 3D în cinematografe, concert Jane Birkin în Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 18:55

SPORT

1. Dementor Rally Show, 11-12 noiembrie, Sibiu

Participanţii din Campionatul Naţional de Raliuri se vor întrece pentru ultima oară la Dementor Rally Show, în Sibiu. Află mai multe despre acest eveniment, AICI !

În prima zi, începând cu ora 10.00 vor concura maşini marca Dacia Logan clasele 9 şi 11+19, iar a doua zi, pe 12 noiembrie, tot de la ora 10.00, se aliniază la start clasele 2+3 şi 5+6.

2. Cupa Bucureşti la Billiard 2011, 5 noiembrie – 17 decembrie, Bucureşti

Cupa Bucureşti la biliard este cel mai mare concurs de acest gen, dedicat exclusiv amatorilor şi va avea loc în şase cluburi de joc: Sereno Club, Underworld Club, Fun Land Romania, King’s Club, Mercury Club şi Split Club. Concursul va avea două etape: cea de calificare, 5 noiembrie - 10 decembrie şi marea finală, pe 17 decembrie.

Pentru înscrieri şi mai multe detalii, accesează site-ul evenimentului!

3. Curs de iniţiere în Alpinism, 12-13 noiembrie, Cheile Râşnoavei

Timp de două zile, cei interesaţi pot participa la un curs de iniţiere în alpinism într-o locaţie deosebit de pitorească, Cheile Râşnoavei. Tariful de participare este de 150 de lei, sumă care nu include transportul şi cazarea. Data limită de înscriere este 10 noiembrie.Mai multe detalii, aici.

 

EVENIMENTE

1. Concert Jane Birkin, 13 noiembrie, Bucureşti

Jane Birkin, o legendă a muzicii şi cinematografiei va concerta pentru prima oară în România duminică, la Sala Palatului din Bucureşti. Începând cu ora 19.00, se va da startul unui spectacol extraordinar, ce va include cele mai cunoscute piese din repertoriul lui Serge Gainsbourg.

Acest spectacol face parte dintr-un nou turneu de promovare, în Europa şi America. Preţul unui bilet variază între 80 şi 250 de lei. Acestea pot fi achiziţionate pe myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, French Bakery şi Sala Palatului

2. Festivalul NorokOktoberfest – Festivalul Berii Bavareze, 11-13 noiembrie, Bucureşti

Timp de trei zile, petrecerile se ţin lanţ la NorokOktoberfest, care se va desfăşura într-un cort încălzit cu o capacitate de 1.500 de locuri, pe Splaiul Unirii colţ cu Mihai Bravu. Vei găsi o gamă variată de bere germană din zona Bavariei, precum: Weismainer, Paulaner, Monchshof, Kapuziner, Eku, Leikeim la draft şi sticlă.

În plus, vor exista şi standuri cu mâncare special preparată să meargă cu berea: cârnaţi bratwurst, turingeri bavarezi, costiţă de porc la grătar, mici uriaşi, covrigi pretzel, alune, cipsuri din cartofi naturali, preparate pe loc, dulciuri delicioase, turtă dulce şi kurtos kolacs.

Nu va lipsi un concurs special, Miss NorokOktoberfest şi spectacole pe scenă, susţinute de Orchestra Germană "Karpaten Show" şi formaţia „Spitalul de Urgenţă”.

3. Caravana Bookland, 1 noiembrie - 23 decembrie, Bucureşti

Caravan BookLand se întoarce în Capitală după 9 săptămâni de călătorie prin ţară.  A doua ediţie a târgului de carte propune un turneu prin opt mall-uri din oraş, punctul de plecare fiind Liberty Center. Evenimentul va dura opt săptămâni. Află mai multe detalii aici.

În acest weekend, caravana va poposi la al doilea mall din turneu, Sun Plaza. Programul de vizitare este 8 – 13 noiembrie, între orele 10.00 şi 22.00.

4. Salonul European de Bandă Desenată, 3-20 noiembrie, Bucureşti

Salonul European de Bandă Desenată, aflat la a doua ediţie, propune, în perioada 3-20 noiembrie 2011, la galeria Foto Anexa a Muzeului Naţional de Artă Contemporană (Calea Moşilor, nr. 62-68), 16 expoziţii, numeroase ateliere de creaţie, întâlniri cu artişti din şapte ţări, dezbateri, conferinţe, sesiuni de autografe, lansări de carte, precum şi proiecţii de filme şi concerte. Pentru mai multe detalii şi programul complet al evenimentului, vezi site-ul Institutului Cultural Român!

 

FILME

1. Nemuritorii 3D: Războiul zeilor (Immortals); cu: Henry Cavil, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto

Tezeu (Henry Cavil) este ales de însuşi Zeus pentru a-i apăra pe zei. Ajutat de o bandă de proscrişi, el trebuie să-i ţină piept regelui Hyperion (Mickey Rourke) şi armatei sale impresionante. Însetat de putere, Hyperion declară război umanităţii şi răscoleşte Grecia în căutarea unei rme cu puteri magice: Arcul lui Epirus, făurit de Ares.

Posesorul armei este singurul care îi poate elibera pe Titani din temniţa unde au fost închişi dupa mitica luptă între aceştia şi Zei. Cei din urmă sunt legaţi de o lege antică ce nu le permite amestecul în conflictele oamenilor, aşa că soarta oamenilor şi a zeilor deopotrivă rămâne în mâinile lui Tezeu.

2. Pielea în care trăiesc (Piel que habito); cu: Antonio Banderas, Elena Anaya, Maria Paredes

Moartea soţiei sale într-un incendiu l-a determinat pe eminentul chirurg plastician Robert Ledgard (Antonio Banderas) să se ocupe de crearea unui nou tip de piele artificială, rezistentă la arsuri, cu care şi-ar fi salvat soţia.

După doisprezece ani, reuşeşte să creeze o piele care funcţionează ca un scut împotriva tuturor agenţilor externi. Pentru a o testa, el are nevoie acum de un cobai uman.

3. Jaf... la turnul mare (Tower Heist); cu: Alan Alda, Ben Stiller, Eddie Murphy, Tea Leoni

Josh Kovacs (Ben Stiller) este de mai bine de 10 ani managerul unuia dintre cele mai luxoase complexe de apartamente din New York. În cel mai opulent apartament, de la ultimul etaj, stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor arestat la domiciliu pentru că a furat 2 miliarde din banii investitorilor.

Din cauza eschocheriei sale, angajaţii complexului şi-au pierdut fondurile de pensii, dar sunt hotărâţi să îşi recupereze banii, despre care bănuiesc că sunt ascunşi în apartamentul lui Arthur. Presaţi de timp, singurul hoţ de profesie pe care îl găsesc este de fapt un pungaş de doi bani – Slide (Eddie Murphy).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează