TIMP LIBER  »  HOBBY  »  BICICLETE

Pedalează ca o adevărată lady, duminică, la SkirtBike!

SkirtBike 2011
SkirtBike 2011

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 20:26

SkirtBike atrage atenţia domnişoarelor şi doamnelor încă o dată. Evenimentul revine pentru al doilea an consecutiv pentru a le strânge pe bicicliste în ţinute chic la o promenadă de vară. Astfel, pantalonii şi imbrăcămintea sport vor fi lăsate acasă în favoarea fustelor, bluzelor şi accesoriilor în tendinţe.

„Ideea a pornit din dorinţa de a vedea cât mai multe femei pe bicicletă, de a aduce mai multă culoare în oraşul gri şi sufocat de traficul auto, de a arăta oamenilor că mersul pe bicicletă înfrumuseţează. Măcar pentru o oră, am vrut ca Bucureştiul să fie ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu”, declară biciclistele VeloBello, care joacă şi rolul de organizatori pentru SkirtBike.

SkirtBike se va desfăşura duminică, 29 mai 2011, începând cu ora 15.30, din Piaţa Revoluţiei. Fetele vor defila cu eleganţă pe bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei, având ca punct final Librăria Cărtureşti- Grădina Verona.

Organizatorii asigură şi escorta Poliţiei până la Piaţa Victoriei, pentru o bună desfăşurare a lucrurilor . Traseul stabilit este o parte pe carosabil şi o parte pe piste, nu prezintă dificultăţi şi poate fi parcurs cu o bicicletă de oraş.

Profii de la Bicla.ro au început deja să le dea lecţii de ciclism fetelor care nu stăpânesc bicicleta, dar care îşi doresc să participe duminică la SkirtBike. Lecţiile sunt gratuite şi vor ţine până pe 28 mai, inclusiv. Iată ce a ieşit până acum!

Vezi aici fotografii de la evenimentul de anul trecut!


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
epishebe
epishebe  •  28 Mai 2011, 21:23

Problema este ca, spre deosebire de Copenhaga, la noi nu se repecta pistele pentru biciclisti si in cele mai multe strazi nici nu exista!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează