TIMP LIBER  »  LUXURY  »  LUXUL ÎN SPORT

Extravaganţele lui LeBron James

LeBron James - Ferrari F430 Spider
LeBron James - Ferrari F430 Spider

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 16:00

Ce  aţi face cu un  munte de bani dacă mâine v-aţi trezi un superstar din NBA cu un salariu de zeci de milioane de dolari ?

Liga profesionistă nord- americană de baschet se află pe prima poziţie a asociaţiilor sportive cu cele mai mari salarii din lume. Aşadar, vestea că vreuna dintre vedetele sale risipeşte sume ameţitoare nu mai reprezintă nicio bombă de presă.

LeBron James, unul dintre cei mai valoroşi baschetbalişti din NBA şi mai nou acţionar minoritar la FC Liverpool, este un sportiv cunoscut pentru megaachiziţiile sale în materie de case sau maşini. „The King” este cel mai iubit jucător din Ligă, dacă punem la socoteală faptul că tricoul şi modelul de pantofi sport pe care îl poartă au devenit în acest sezon numărul 1 în ceea ce priveşte vânzările.

Mare iubitor de automobile de lux, printre piesele de rezistenţă ale colecţiei sale se află un Mercedes- Benz S63 AMG, dar şi un Ferrari F430 Spider, personalizat cu iniţialele LB pe tetiere. La flota de maşini se adaugă şi un Camaro SS( super sport) alb, făcut pe comandă.

Vila de 50 de milioane de dolari

După ce Chris Bosh şi-a cumpărat un conac de 12,5 milioane de dolari , iar Dwyane Wade a dat peste 10 milioane pe un adevărat palat, LeBron James a cumpărat cea mai scumpă vilă din Coral Gables, Florida. Construit în anul 2000, palatul lui LeBron are opt dormitoare, 11 băi şi i-a aparţinut fostului antrenor al celor de la Miami Heat, Pat Riley. Taxele anuale depăşesc un milion de dolari.

De asemenea, o altă casă din Miami cumpărată de „King” James după despărţirea de Cleveland Cavaliers l-a costat aproape 9 milioane de dolari. Este înconjurată de apă şi oferă o vedere panoramică asupra oraşului Miami, dar şi asupra Golfului Biscayne. Există de asemenea, un teren de tenis luminat, o sală de cinema, o sală de gimnastică complet echipată, precum şi o pivniţă de vinuri. De la domeniul impozant de aproximativ 13.000 m², LeBron poate ajunge la antrenamentele echipei Miami Heat atât cu maşina, cât şi cu barca.

Petreceri de sute de mii de dolari

Cea mai recentă petrecere la care a participat vedeta celor de la Miami Heat i-a golit contul cu peste 170.000 de dolari. Las Vegas, ţinutul cazinourilor şi al extravaganţei, a fost pentru o noapte destinaţia ideală a lui LeBron. Printre băuturile care au tronat la masa lui se află şi o sticlă de Dom Perignon de 6L, în valoare de 25.000 de dolari. Numai TVA-ul a făcut o gaură în buget de 13.000 de dolari.

Deşi se află  abia pe locul 22 în topul celor mai mari salarii din NBA, cu 14.5 milioane de dolari, LeBron James este cunoscut drept unul dintre cei mai extravaganţi sportivi. De la bijuterii cu diamante şi maşini făcute pe comandă, până la case de zeci de milioane de dolari, starul celor de la Miami Heat le are pe toate.

Le are pe toate, mai puţin un inel de campion, pe care ar fi avut ocazia să-l câştige în acest an, în finala contra celor de la Dallas Mavericks, într-o reeditare a ultimei întâlniri din sezonul 2006.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
luciann
luciann  •  01 Iulie 2011, 19:53

The Black Mamba (Kobe Bryant) ramane number one in NBA (si la salarii) ! Din pacate pentru Lakers s-a cam plictisit de cate trofee a castigat ! Daca apuca sa se miste ceilalti nu se mai vad....

luciann
luciann  •  01 Iulie 2011, 19:51
Postat de cosminim pe 01 Iulie 2011, 19:17

Asa prost a jucat Lebron ca miami a ajuns in finala chiar in primul an al echipei :) era chiar culmea sa ia tot fara centru si point guard...nu are caracter ca a vrut sa castige si el ceva titluri si la cleveland nu avea echipa ...si Jordan ia avut pe Pipen si Rodman

Ilgauskas, Žydrūnas 7 ft 3 in (2.21 m) 260 lb (118 kg) nu cumva e centru ? Iar Wade, Dwyane (C) 6 ft 4 in (1.93 m) 220 lb (100 kg) nu cumva e point guard !? Du-te si te culca poate iti revii !!!

cristina_ionascu
cristina_ionascu  •  01 Iulie 2011, 19:25

In primul rand e pe locul 15 si castiga $16,022,500- pt verificare aveti toate salarile din nba la ://hoopshype.com/salaries.htm

Vezi toate comentariile (7)
Comentează