TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  

Beyonce revine în studio la o lună după ce a născut

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 16:42

Când dragostea pentru muzică este atât de mare, unii artişti pun munca pe acelaşi loc cu familia. Beyonce nu a rezistat să stea acasă decât o lună de când a născut, urmând a reveni în studioul de înregistrări în aceste zile, la o lună după ce a născut. Dezvăluirea îi aparţine lui Ryan Tedder, vocalistul trupei One Republic şi unul dintre compozitorii cu care artista a lucrat în trecut pentru “Halo” sau “I was there”.

Ryan a declarat că solista îşi doreşte cântece care să ofere o nouă perspectivă muzicii şi se pare că unul dintre albume va fi coloana sonoră pentru următorul film semnat Clint Eastwood.

Interpretul lucrează deja la un featuring între Lana Del Rey şi Azelia Banks. Solistul One Republic a semnat până acum unele dintre cele mai cunoscute piese ale momentului: “Already Gone” – Kelly Clarkson, “Got 2 Luv U”- Sean Paul, “Rumour has it “ şi “Turning Tables” din repertoriul Adele.

Articol furnizat de WeRock.ro!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează