GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Heineken România și Uber le oferă suporterilor o experiență VIP la finala UEFA Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2024 13:39 / Actualizat luni, 20 mai 2024 13:43

Heineken® România și Uber lansează o colaborare dedicată fanilor înfocați ai fotbalului, prin care le oferă acestora o experiență VIP la finala UEFA Champions League 2024.

Pentru a sărbători fanii adevărați ai fotbalului, indiferent de sex, înfățișare, vârstă, job sau stil de viață, Heineken® România le pregătește o seară și o experiență exclusivă, din momentul în care aceștia vor pleca de acasă și până când se vor întoarce pentru a celebra victoria echipei lor preferate. 

În seara finalei UEFA Champions League 2024 – eveniment ce va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 22.00, pe stadionul Wembley din Londra – cu 90 de minute înainte de debutul meciului și până în minutul 30 al primei reprize, în aplicația Uber va apărea un nou produs – „Champions Cruise” ce va fi vizibil persoanelor din București care își vor seta destinația la Berăria H, TRICKSHOT Promenada, Urban House sau într-un loc din apropierea celor trei locații predefinite de vizionare a meciului.

Fanii care vor selecta această opțiune din aplicația Uber, vor fi preluați gratuit cu o mașină premium, din categoria Black, personalizată și accesorizată de Heineken® România, echipată cu surprize. Autoturismul de lux va conduce suporterii către una dintre locațiile prestabilite, pentru a viziona finala UEFA Champions League într-o atmosferă vibrantă, împreună cu alți susținători ai sportului rege.

Răzvan Raț, Camelia Bălțoi și Ionuț Rusu intră în joc

Totodată, Camelia Bălțoi – prezentatoare de știri sportive, Răzvan Raț – fost jucător în UEFA Champions League și om de afaceri și Ionuț Rusu – creator de conținut și comediant își fac și ei echipe pentru marea finală, iar iubitorii fotbalului pot face parte din echipele acestora. Mai precis, ei pot câștiga șansa de a-și petrece întreaga seară alături de unul dintre cei trei căpitani de echipă menționați anterior. Doritorii se pot înscrie la concursurile organizate pe paginile de Instagram ale Cameliei, lui Răzvan și/sau Ionuț. Norocoșii vor fi preluați de acasă chiar de către Camelia Bălțoi, Răzvan Raț sau Ionuț Rusu, cu un Uber de lux și vor petrece împreună seara de pe parcursul finalei UEFA Champions League, într-una dintre cele trei locații predefinite.

Toate detaliile despre această colaborare, despre mecanismul campaniei, precum și despre întreaga experiență sunt disponibile AICI.

 

Citește și:

Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Superliga
Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”
Liga 2
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează