FOTBAL  »  Superliga  »  

si tu, Brutus!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2007 00:00

 

Rapidul a pierdut cu Steaua pe mina celui mai bun om al sau de pina acum, Coman. Se spusese aproape totul. Invective, calomnii, acuze. De-o parte si de alta. Derbyul pentru locul doi si pentru Liga Campionilor a inceput insa molcom. Steaua, impulsionata de Elton "da-i si fugi", a inceput mai sus. Rapidul a echilibrat disputa dupa vreo 10 minute, dar era clar ca Zicu, motorasul lor, era usor gripat. si din lupta surda, care nu anunta nimic, Thereau a deschis balul, dupa ce Coman a respins greu un sut al stelistului Stancu (20), deviat de acelasi Thereau. Steaua a fortat desprinderea, dar egalarea a venit dintr-o faza aproape identica celei de la primul gol. La primul sut spre poarta al giulestenilor, Ganea s-a trezit singur cu Andrey si l-a executat (40).

La reluare, Razvan a schimbat primul. Moldovan in locul lui Dica. si loc pe dreapta pentru Badoi, exilat dincolo dupa accidentarea de la incalzire a lui Mazilu. Jocul trena. Apoi a venit o minge usoara. Coman insa i-a facut-o cadou lui Badea si Steaua conducea nesperat (58). si derbyul s-a incins. Rapidistii nu puteau inghiti un asa afront pe un stadion plin doar cu ai lor. Zicu a pus capat cu gol "foarfecii" lui Sapunaru (66). Lovitura a dat-o pe final Steaua, Ochirosii marcind un gol enorm dupa o noua mare greseala a lui Coman.

Brichete din tribune
In minutul 19, la un corner al Stelei, fanii aflati la peluza din spatele portii lui Coman au inceput sa arunce cu obiecte pe gazon. Speriat de furia galeriei, brazilianul Elton a refuzat sa mearga sa execute lovitura de la colt. Mirel Radoi a luat o bricheta cazuta pe gazon si i-a dat-o "centralului" Lubos Michel, care i-a cerut arbitrului de rezerve, Alexandru Deaconu, sa-i linisteasca pe suporteri. Zicu a mers in fata fanilor pentru a-i ruga sa nu mai arunce cu obiecte din tribune. (Dan Udrea)

Andrey vs Badoi
Golul egalizator inscris de Ionel Ganea in minutul 40 a stirnit minia stelistilor. In momentul in care giulestenii celebrau reusita, portarul Andrey s-a dus direct spre arbitrul asistent, caruia i-a reprosat ca nu a semnalizat o pozitie de ofsaid la Ganea. Din spate a venit Badoi, care l-a impins pe goalkeeperul Stelei. Imediat, Lubos Michel a intervenit si le-a acordat celor doi cartonasul galben si le-a transmis sa-si dea mina.

Basescu intre suporteri
Presedintele Traian Basescu a urmarit partida de aseara din mijlocul fanilor giulesteni de la tribuna a doua. Imbracat in civil si foarte destins, seful statului s-a fotografiat cu suporterii. Anul trecut, Basescu a urmarit derby-ul din Giulesti de la tribuna oficiala alaturi de Copos si de Becali. Aseara, a venit la meci si premierul Calin Popescu Tariceanu, care a preferat sa stea la oficiala, pazit de SPP-isti. (Dan Udrea)

Stancu rateaza Dinamo
Inaintea partidei din Giulesti, Petre Marin, Bostina, Stancu, Paraschiv si Nesu erau la limita suspendarii. Aseara, in minutul 8, fundasul Stelian Stancu a fost avertizat de arbitrul Lubos Michel si va rata meciul de saptamina viitoare, cu Dinamo. (Dan Udrea)

Sapunaru l-a scos pe Lazar
In minutul 75, Cristian Sapunaru l-a lovit la spate pe colegul sau Costin Lazar, dupa ce au sarit amindoi la cap pentru o minge. Lazar nu a mai putut continua meciul si a fost inlocuit cu Nicolae Grigore. (Remus Raureanu) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close