ALTELE  »  JUNIORI  »  JUNIORI

Performanță pentru Academia Hagi » Echipele Under 17 şi Under 19 ale celor de la Viitorul s-au calificat în finalele Ligii Elitelor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 14:52

Jucătorii Academiei Gheorghe Hagi continuă parcursul excelent la toate categoriile de vârstă. Astăzi, echipele de juniori Under 17 şi Under 19 au reușit calificare în finală la ambele categorii de vârstă.

  • La Under 17, după succesul la limită din tur, scor 1-0, jucătorii antrenaţi de Constantin Fălină și Nicolae Roșca au câştigat categoric în fața puștilor de la UTA Arad cu 4-0.

Louis Munteanu a reușit un hattrick, în timp ce de-al patrulea gol a fost reușit de Girsik. Partida a avut loc pe stadionul din Ovidiu. În ultimul act al Ligii Elitelor Under 17, constănțenii vor juca cu Universitatea Craiova sau Sporting Vaslui. În tur, oltenii s-au impus la Vaslui cu 2-1. Finala Ligii Elitelor U17 este programată la 1 sau 2 iunie.

  • Tot astăzi, dar la Cluj a avut loc și meciul celor de la Under 19. După succesul 4-1 din tur, constănțenii n-au mai reușit să se impună și au pierdut pe CFR Cluj, pe stadionul "CMC" din localitate, cu 2-1, după reușitele lui Pop, Cazan și autogolul lui Potra. În ultima fază a competiției, adversari pot fi Dinamo sau Ardealul Cluj. În tur, Dinamo s-a impus pe teren propriu cu 4-0. Finala Ligii Elitelor U19 este programată la 2 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
696253093853906
Ghita Florin  •  19 Mai 2018, 17:39

Ofi performanta si pentru celelalte echipe care se califica in finale,nu numai a echipelor celui pe care-l tot ridicati in slava

Vezi toate comentariile (1)
Comentează