ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Ascunsi la biliard

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2007 00:00

"Tricolorii" au cerut presei un ceas de intimitate la plimbarea dinaintea meciului. Jucatorii "nationalei" au avut in programul de ieri dimineata o iesire de aproximativ un ceas la un centru comercial din Luxemburg, situat in apropierea hotelului "Hilton", unde au fost cazati. O parte dintre fotbalisti au preferat jocul cu tacul, iar altii s-au asezat la mese, la cite o cafea si un pahar de vorba.

Daca au suportat prezenta reprezentantilor mass-media pina in interiorul Centrului, chiar si in momentele cind au comandat la un luat loc la mese, in schimb, la intrarea in sala de biliard, "tricolorii" au cerut sa li se respecte dorinta ca presa sa nu fie in jurul lor la aceasta actiune. A intervenit capitanul echipei, Cristi Chivu. "Gata! Ajunge! Pina aici ati avut acces! Va rog sa ne lasati in pace citeva minute!", le-a cerut el jurnalistilor, pe un ton usor iritat, pe culoarul de acces spre sala unde s-au refugiat Lobont si compania.

"Au capul mare, dar gol"
Vicepresedintele dinamovist Vasile Turcu s-a luat ieri de bulgari: "Au capul mare, dar degeaba, ca nu le-a pus Dumnezeu nimic in el. Eu mi-am dat seama de asta din momentul in care i-am vazut ca ei dau invers din cap decit restul oamenilor, atunci cind aproba sau dezaproba. Bulgarii n-au ajuns la bobul de strugure si acum spun ca e acru. Formeaza un popor needucat". (Eduard Apostol) 

Rosu revine in decembrie
Internationalul roman Laurentiu Rosu a declarat ca ar putea reveni pe gazon inainte de Craciun. "Daca nu se va intimpla nimic neprevazut, atunci voi juca la mijlocul lui decembrie. Nu sint inca bine, dar exista totusi o evolutie buna fata de saptaminile trecute. Cind nu te antrenezi cu echipa, nu este bine, asa ca acum imi continuu recuperarea", a spus Rosu, care a suferit o operatie la rotula genunchiului sting la finalul sezonului trecut. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează