ALTELE  »  STIRI  »  ADVERSARI EURO 2008 / OLANDA

S-a suparat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Indepartat din lot, Huntelaar a declarat: "M-a deranjat alegerea selectionerului. Sint foarte dezamagit"

Van Basten are din nou probleme. L-a multumit pe Van Nistelrooy, chemindu-l la "nationala" dupa un an de exil, dar l-a infuriat pe Huntelaar, dupa ce s-a dispensat de atacantul lui Ajax pentru amicalul cu Elvetia, din 22 august.

"Sint foarte dezamagit", a spus virful in virsta de 24 de ani. "stiam ca Van Nistelrooy se va intoarce, dar intrebarea era care vor fi consecintele. Am picat eu si nu-mi convine. M-a deranjat alegerea selectionerului, chiar daca nu ma pot opune". Golgeterul lui Ajax, cu 37 de reusite in 48 de partide, a completat: "Totusi, deziluzia a fost imensa in 2006, cind nu m-a convocat la Campionatul Mondial".

Anul trecut, Van Basten a fost presat de ziaristi sa-l ia in lot la turneul final pe Huntelaar, atunci in mare forma, insa nimeni nu l-a convins. I-a ales ca atacanti pe Van Nistelrooy, Kuyt, Van Persie, Vennegoor si Babel, la fel ca si acum. Dupa Mondial, l-a expulzat pe Van Nistelrooy, inlocuindu-l cu Huntelaar. Vineri, l-a readus pe starul lui Real Madrid si a renuntat la jucatorul lui Ajax.

Pe 24 martie, la Rotterdam, Huntelaar (stinga) n-a reusit sa-l depaseasca pe Goian in preliminariile Euro 2008 / Foto: Reuters

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează