ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Varianta Sabau

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Antrenorul Gloriei Bistrita e principalul favorit pentru inlocuirea lui Victor Piturca la cirma echipei nationale, daca actualul selectioner va decide sa plece dupa Euro. Agitatia legata de viitorul lui Piturca la echipa nationala ridica deja problema cine ar putea fi eventualul succesor al selectionerului, daca, dupa Euro, se va produce despartirea de actualul antrenor. In acest moment, favoritul cert este Ovidiu Sabau. El ar fi preferatul falangei tinere din conducerea FRF, dar si Mircea Sandu s-ar ralia aceleiasi variante. Atitudinea, caracterul, profesionalismul, neimplicarea in episoade tulburi in fotbalul romanesc si setea de rezultate speciale sint principalele argumente legate de optiunea catre fostul inter national, pentru care o bila alba reprezinta si schimbarea la fata a Bistritei.

A refuzat Dinamo si Rapid
De altfel, intr-un interviu acordat in vara, presedintele federatiei chiar l-a nominalizat pe "principalul" Gloriei in fruntea unei liste cu tehnicieni capabili sa devina, la nevoie, urmasi ai lui Piturca in fruntea reprezentativei. "Sabau, Dan Petrescu, Rednic, Andone, Razvan Lucescu, Hagi, Dorinel" au fost atunci numele rostite de Mircea Sandu. Inca o dovada ca Sabau ar fi pregatit sa vina la lot e si faptul ca a refuzat doua oferte tentante de la Dinamo si Rapid, preferind sa continue proiectul de la Bistrita si sa astepte momentul cind locul de la "nationala" va deveni vacant.

"Cine nu si-ar dori?"

Sabau a acceptat sa comenteze informatiile legate de posibila sa venire la cirma "tricolorilor": "Echipa nationala are acum antrenor si, in acest moment, e o discutie inutila. Daca insa Piturca va decide sa plece de la reprezentativa si voi primi o oferta, sigur ca o voi analiza cu atentie. Cine nu si-ar dori sa lucreze la un moment dat la reprezentativa?".

"Ar fi o onoare"
Vicepresedintele Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, spune ca "Nelutu a facut o treaba extraordinara pina acum la echipa si ar fi o onoare pentru noi sa putem da un antrenor la echipa nationala. N-ar fi nici o problema sa-i dam drumul daca ar primi o asemenea oferta, dar, din cite stiu eu, el e hotarit sa duca la capat munca pe care a inceput-o la club".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează