ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

"Vreau titlul"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Invitat aseara la B1 TV, Victor Piturca a descurcat itele din jurul eventualei sale plecari de la echipa nationala. "Niciodata nu s-a pus problema unei despartiri. Indiferent ce oferta ar veni, chiar daca ar fi de zece milioane de euro, ramin alaturi de baieti pentru turneul final", a explicat selectionerul.

Clauza de 300.000 de euro

El a admis totusi ca, dupa Euro, nu exclude un divort de reprezentativa: "Daca voi avea apoi o propunere extraordinara, voi sta la discutii. Cei de la Federatie m-ar intelege. In aceasta iarna insa ma voi intilni cu conducerea pentru a discuta viitorul meu si al colaboratorilor. Mi-as dori sa raminem inca patru ani in aceasta formula. Ar fi foarte simplu sa vina cineva acum sa achite clauza mea de reziliere de 300.000 de euro si cu asta basta, dar nu e cazul. Sigur, trebuie sa discutam toate amanuntele, fiindca s-a mai schimbat situatia, e alt nivel de trai, vorbim de alti parametri pentru tot stafful. Nu sint iesit din comun, nu exagerez si nici nu vreau de la FRF ceva ce nu poate oferi". Piturca a punctat ca n-a avut nici o oferta de la Elvetia, dar e posibil sa apara o propunere concreta de a prelua o echipa nationala care ar putea rata calificarea la Euro 2008.

"Romania e acum foarte tare"

Selectionerul a mai declarat ca, la Euro, Romania va fi o nuca tare pentru orice adversar: "Nu cred ca exista la ora actuala echipa din lume careia sa nu-i fie foarte greu impotriva noastra. Nu e un obiectiv, dar eu vreau sa obtinem titlul continental anul viitor. N-avem cum sa ne intoarcem cu coada intre picioare de la turneul final, fiindca sintem un grup formidabil".

“Nasu’ si-a dat singur in cap”
Selectionerul n-a ocolit nici subiectul legat de indepartarea sa de la reprezentativa, in 2000, dupa ce calificase “nationala” la Euro: “Hagi s-a suparat atunci pe o declaratie a mea, l-a tras si pe Gica Popescu. S-au dus amindoi peste Mircea Sandu, care a facut atunci o mare greseala ca a intrat in jocul lor, a doi fotbalisti care mai aveau de jucat doar citeva luni. Episodul ala e o pata in cariera lui Hagi, pe care nu-l consider vinovat. Adevaratul vinovat a fost Mircea Sandu, care a zis ca-mi da mie in cap, dar, de fapt, si-a dat singur. Ne-am impa- cat insa de mai multa vreme”.

“A balivernat”

Piturca a lamurit si absenta indelungata a lui Ogararu (foto) de la echipa nationala: “Venea mai demult la lot daca nu iesea cu anumite cuvinte si nu intra in jocul presei. Declaratiile i-au facut un mare rau. Incepuse sa baliverneze, sa se scuze ca n-a gresit, ca nu stiu ce. Dar cine il acuzase? D-asta n-a venit Ogararu o perioada! Nu sint un tip razbunator, dar eu vreau disciplina”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează